Τ. 2310 412684 | E. info@heavenofbeauty.gr

Γλώσσα

Βάλτε τέλος σε πιτυρίδα & ξηροδερμία με τη βοήθεια της φύσης!

Η πιτυρίδα και η ξηροδερμία είναι δύο προβλήματα, που ταλαιπωρούν εξίσου άντρες και γυναίκες. Μάλιστα πρόκειται για διαφορετικές καταστάσεις, ωστόσο πολλές φορές συγχέονται, ενώ είναι σίγουρο ότι έχετε δοκιμάσει πολλά προϊόντα και αγωγές, που δυστυχώς δε βελτίωσαν το πρόβλημα. Αν, λοιπόν, θέλετε να αποκτήσετε μαλλιά υγιή, λαμπερά και μεταξένια, χωρίς πιτυρίδα και ξηροδερμία, εμείς εδώ στο Heaven of Beauty έχουμε κάνει τη δική μας έρευνα και σας προτείνουμε μοναδικά προϊόντα, που αποτελούνται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά και θα δώσουν λύση στο πρόβλημα σας πριν καν το καταλάβετε.

Έχουμε επιλέξει για εσάς σαμπουάν, σαπούνια και έλαια εμπλουτισμένα με συστατικά όπως το έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού, το μετάξι και η φυτική σιλικόνη, τα οποία  καταπραΰνουν το δέρμα στο τριχωτό της κεφαλής και επιπλέον καθαρίζουν τα μαλλιά σε βάθος, αλλά και το εκπληκτικό δαφνέλαιο, ιδανικό για υγιή, δυνατά και υπέροχα μαλλιά. Επίσης, δοκιμάστε προϊόντα με βρώμη, ρύζι, χαμομήλι, αχιλλέα και μάραθο, τα οποία ενυδατώνουν το τριχωτό της κεφαλής, καταπολεμούν την ξηροδερμία και αποτρέπουν την εμφάνιση πιτυρίδας.

Το «θαυματουργό» δαφνέλαιο και φυσικά σαμπουάν

Από μελέτες που έχουν διεξαχθεί διαπιστώθηκε πως υπάρχουν φυσικά συστατικά, τα οποία μπορούν  να προσφέρουν στα μαλλιά στοιχεία που θα τους χαρίσουν υγεία και θα καταπολεμήσουν ή θα αποτρέψουν την εμφάνιση προβλημάτων, όπως η ξηροδερμία και η πιτυρίδα. Ένα από αυτά είναι το εκπληκτικό δαφνέλαιο, που οι μοναχές της Ιεράς Μονής Αναλήψεως φτιάχνουν με παραδοσιακή συνταγή και το οποίο θεωρείται μυστικό ομορφιάς για υπέροχα και δυνατά μαλλιά. Έχει προκύψει πως το δαφνέλαιο διαθέτει αντιβακτηριακές, αντισηπτικές, αντιμυκητιασικές, αλλά και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενώ είναι ιδιαίτερα θρεπτικό, ενυδατικό και επιπλέον χάρη στο ελαϊκό οξύ, που περιέχει κάνει την επιδερμίδα λαμπερή και απαλή. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως το δαφνέλαιο χάρη στα συστατικά του δεν καταπολεμά μόνο την τριχόπτωση, αλλά και την πιτυρίδα και την ξηροδερμία. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο δαφνέλαιο δεν υπόκειται σε καμία χημική επεξεργασία, αντιθέτως λαμβάνεται μέσω της εκχύλισης του πολτού των καρπών της δάφνης με ζεστό νερό.

Επίσης, έχουμε επιλέξει για εσάς το υπέροχο σαμπουάν με ελαιόλαδο, γάλα βρώμης και ρυζιού, επίσης μοναστηριακό προϊόν, το οποίο φτιάχνουν οι μοναχές με μία σειρά από φυσικά συστατικά όπως ελαιόλαδο, βότανα, αλλά και βιταμίνες, τα οποία καταπολεμούν την ξηροδερμία, την πιτυρίδα και αναζωογονούν το τριχωτό της κεφαλής. Επτά φυτικά εκχυλίσματα συνδυάζονται με βρώμη, ρύζι, βαλεριάνα, χαμομήλι, αχιλλέα, λεμόνι, μάραθο και μέντα, με συνέπεια να δημιουργείται ένα προϊόν με ισχυρή καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση, αλλά και υποαλλεργικές ιδιότητες. Θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας και της πιτυρίδας θα δείτε και με το σαμπουάν με εκχύλισμα τσουκνίδας και θαλασσινό αλάτι. Το συγκεκριμένο σαμπουάν απευθύνεται σε άτομα με τάση για πιτυρίδα και θεωρείται ιδανικό για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής. Καθαρίζει αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα, χάρη στα φυσικά συστατικά του, αντιμετωπίζει την ξηροδερμία και ανακουφίζει το τριχωτό της κεφαλής. Επίσης, σας παροτρύνουμε να δοκιμάσετε και το σαμπουάν – αφρόλουτρο με μετάξι και έλαιο σταφυλιού, το οποίο αφήνει τα μαλλιά εξαιρετικά καθαρά και ευκολοχτένιστα, καταπραΰνει το δέρμα στο τριχωτό της κεφαλής και βοηθάει στη μείωση της ξηροδερμίας και της πιτυρίδας.

Δώστε λύση με… φυσικά σαπούνια

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία πολύ μεγάλη στροφή προς τη χρήση σαπουνιών, καθώς τα φυσικά συστατικά τους αποδίδουν στα μαλλιά και το δέρμα πολύτιμα στοιχεία, για να τα διατηρούν υγιή. Εμείς σας συστήνουμε το σαπούνι με βατόμουρο, ένα χειροποίητο μοναστηριακό σαπούνι, που συνδυάζει το πολύτιμο εκχύλισμα βατόμουρου με αμυγδαλέλαιο, αιθέριο έλαιο ylang-ylang, ελαιόλαδο και λάδι καρύδας, όλα πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, όπως ψευδάργυρο, χαλκό, σίδηρο και σελήνιο, λιπαρά οξέα, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά και ένζυμα, γι’ αυτό και θεωρείται κατάλληλο για περιπτώσεις ξηροδερμίας, ενώ παράλληλα μπορεί και ρυθμίζει τη λιπαρότητα.

Το συγκεκριμένο σαπούνι είναι ένα φυσικό προϊόν, που παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής διαδικασίας και είναι αρωματισμένο με καθαρά αιθέρια έλαια. Επίσης, δοκιμάστε το υπέροχο χειροποίητο σαπούνι με καλέντουλα, χαμομήλι και πορτοκάλι και απαλούς καθαριστικούς παράγοντες από καρύδα, φοινικέλαιο και ελαιόλαδο, αλλά και με ένα «άγγιγμα» γλυκού αρώματος από αιθέρια έλαια.

Το συγκεκριμένο σαπούνι καθαρίζει με τόσο ήπιο τρόπο, που το καθιστά ιδανικό ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς δεν στεγνώνει το δέρμα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε παιδιά, αλλά και μωρά. Επιπλέον, βοηθά στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας και υγρασίας του δέρματος γι’ αυτό και συστήνεται σε περιπτώσεις ξηροδερμίας και πιτυρίδας. Άλλωστε, η καλέντουλα περιέχει μια σειρά από ευεργετικά συστατικά, όπως σαπωνίνες, καροτενοειδή, στερόλες, φλαβονοειδή και αιθέρια έλαια γι’ αυτό και συστήνεται για τα ευαίσθητα δέρματα, όπως επίσης και για δέρματα με ερεθισμούς, ενώ το βιολογικό χαμομήλι είναι καταπραϋντικό, διαθέτει απαλυντικές ιδιότητες και παρέχει άμεση ενυδάτωση και είναι ιδανικό για περιπτώσεις ξηροδερμίας και φαγούρα.

Πιτυρίδα & ξηροδερμία: Τι είναι

Η πιτυρίδα και η ξηροδερμία είναι δύο διαφορετικές καταστάσεις, οι οποίες, όμως, αρκετές φορές συγχέονται. Πιο συγκεκριμένα, η ξηροδερμία στα μαλλιά χαρακτηρίζεται από μικρές, λευκές και ξηρές νιφάδες στο τριχωτό της κεφαλής, ενώ η πιτυρίδα αποτελείται από μεγαλύτερες, λιπαρές  νιφάδες ή συστάδες κυττάρων του δέρματος, που έχουν συνήθως κιτρινωπό χρώμα. Μάλιστα, η πιτυρίδα θεωρείται ως χρόνια πάθηση του τριχωτού της κεφαλής, που οδηγεί σε απολέπιση του δέρματος και είναι ιδιαίτερα ενοχλητική.

Όπως έχει διαπιστωθεί προκαλείται από υπερβολική έκκριση σμήγματος από τους σμηγματογόνους αδένες, η οποία οδηγεί στον πολλαπλασιασμό ενός μύκητα που υπάρχει φυσιολογικά στο τριχωτό της κεφαλής. Από την άλλη η ξηροδερμία οφείλεται συνήθως σε απώλεια της υγρασίας από το τριχωτό της κεφαλής. Και οι δύο καταστάσεις είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν από την εκτεταμένη χρήση χημικών προϊόντων, σαμπουάν και μαλακτικών γι’ αυτό και πολλές φορές παρατηρείται άμεσα βελτίωση όταν κάποιος αντικαταστήσει τα σαμπουάν και σαπούνια του εμπορίου με προϊόντα, τα οποία παρασκευάζονται αποκλειστικά με φυσικά συστατικά.

 

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου & social media. Θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

Κέρδισε 10% έκπτωση στην παραγγελία σου!

Κάνε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνεις νέα, προσφορές και χρήσιμες συμβουλές στο inbox σου.