Μάρκα:Aeolis

Κρέμα για Φτέρνες, Γόνατα και Αγκώνες με Ουρία και Μελισσοκέρι 60ml

10.00

Κρέμα επανόρθωσης και προστασίας των σκασμένων φτερνών με ουρία και βιολογικό κερί μέλισσας. Μία ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία βιολογικών εκχυλισμάτων, για τη πλήρη επανόρθωση του σκασμένου δέρματος και την ταχεία επαναφορά της εντυπωσιακής εμφάνισης στην περιοχή των φτερνών. Χάρη στα πολύτιμα συστατικά της η συγκεκριμένη κρέμα αφαιρεί άμεσα τους νεκρούς και σκασμένους ιστούς, ενυδατώνει βαθιά και μαλακώνει την πολύ ξηρή επιδερμίδα, διεγείρει την κυτταρική ανάπλαση και επαναφέρει γρήγορα την εντυπωσιακή εμφάνιση στην κατεστραμμένη περιοχή. Μη λιπαρή, λεπτή υφή.

       

2 σε απόθεμα

Ιδιότητες

Το βιολογικό κερί μέλισσας έχει σημαντικές μαλακτικές, επουλωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες. Βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων και χαρίζει ελαστικότητα και βελούδινη υφή. Η ουρία έχει έντονη κερατολυτική και βαθιά ενυδατική και μαλακτική δράση. Απομακρύνει τους κατεστραμμένους σκληρούς ιστούς και επαναφέρει την ελαστικότητα. Το βιολογικό ιπποφαές βοηθάει τη κυτταρική ανάπλαση και βελτιώνει την ευκαμψία και την ενυδάτωση των δερματικών ιστών. Tο σαλικυλικό οξύ είναι ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός παράγοντας απολέπισης και απομάκρυνσης των νεκρών ιστών από τις σκασμένες και σκληρές περιοχές. Καθαρίζει σε βάθος τους πόρους του δέρματος, καταπολεμάει τα μαύρα στίγματα και βελτιώνει εντυπωσιακά τη συνολική εμφάνιση. Παρέχει αντισηπτική και στυπτική προστασία. Το βιολογικό θυμάρι παρέχει σημαντική αντισηπτική και αντιβακτηριδιακή προστασία. Επουλώνει τα σκασίματα και καταπραΰνει τις κατεστραμμένες περιοχές. Έχει αντιοξειδωτική δράση και καθυστερεί την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης

Που Ενδείκνυται

Κρέμα για την προστασία και επανόρθωση των σκασμένων φτερνών. Προτείνεται και για την επανόρθωση φτερνών με πολύ δύσκολα, επίμονα και μακροχρόνια σκασίματα. Επίσης, εφαρμόζεται και σε περιοχές της επιδερμίδας με υψηλή ξηρότητα, όπως γόνατα και αγκώνες.

Χρήση

Η συχνότητα εφαρμογής εξαρτάται από την ένταση του περιστατικού. Στις υπερβολικά δύσκολες περιπτώσεις προτείνεται η χρήση 3-4 φορές την ημέρα, έως την πλήρη επιδιόρθωση της επιδερμίδας. Για τη συντήρηση της άριστης κατάστασης προτείνεται μία εφαρμογή πριν τον ύπνο. Η επάλειψη γίνεται µε ελαφρύ μασάζ.

Συστατικά

Βιολογικό κερί μέλισσας, ουρία, βιολογικό βαλσαμόχορτο, βιολογικό ιπποφαές, σαλικυλικό οξύ, βιολογικό θυμάρι, βιολογική aloe vera, βιολογικό βούτυρο καριτέ, φύλλα ελιάς βιολογικής καλλιέργειας, πανθενόλη, φυτική γλυκερίνη, βιταμίνη Ε.

 

Χωρίς: parabens, colors, propylene glycol, mineral oil, petrolatum, paraffin wax, alcohol, retinol, animal by-product, ethanolamines, sls, sles, gmo.

κρέμα για φτέρνες γόνατα και αγκώνες με ουρία και μελισσοκέρι

Κρέμα για Φτέρνες, Γόνατα και Αγκώνες με Ουρία και Μελισσοκέρι 60ml

10.00

2 σε απόθεμα