Μάρκα:Apeiranthos

Πανί ντεμακιγιάζ (πλενόμενο) από 100% Βαμβακερό Νήμα

10.00

Το πανί ντεμακιγιάζ είναι η απαραίτητη προσθήκη στην καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού του προσώπου σας, αλλά και μία ιδανική πρόταση για όσους θέλουν να επιλέγουν προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Πρόκειται για ένα χειροποίητο βαμβακερό πανί για το πρόσωπο, το οποίο όχι μόνο αφαιρεί τα προϊόντα μακιγιάζ, αλλά παράλληλα απολεπίζει ελαφρά. Είναι πλεκτό στο χέρι, από 100% βαμβακερό νήμα, επαναχρησιμοποιούμενο, ενώ μπορείτε να το πλύνετε άφοβα στο πλυντήριο.

Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Το βαμβακερό πανί είναι ανθεκτικό, απορροφητικό, δεν κολλάει στο δέρμα και του επιτρέπει να αναπνεύσει. Επιπλέον, η επαφή του με το δέρμα είναι ευχάριστη και έχει ιδιαίτερα μαλακή υφή.

Που Ενδείκνυται

Το συγκεκριμένο πανί ντεμακιγιάζ είναι φιλικό προς το περιβάλλον, ενώ επιπλέον καθαρίζει υπέροχα το δέρμα σας και κάνει ήπια απολέπιση.

Χρήση

Χρησιμοποιήστε το βαμβακερό πανί ντεμακιγιάζ είτε με νερό είτε με οποιοδήποτε άλλο προϊόν προτιμάτε για να αφαιρέσετε τα προϊόντα μακιγιάζ από το δέρμα σας.

Συστατικά

100% βαμβακερό νήμα

Πανί ντεμακιγιάζ (πλενόμενο) από 100% Βαμβακερό Νήμα το οποίο όχι μόνο αφαιρεί τα προϊόντα μακιγιάζ, αλλά παράλληλα απολεπίζει ελαφρά.

Πανί ντεμακιγιάζ (πλενόμενο) από 100% Βαμβακερό Νήμα

10.00

Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες