Βάμμα με Κράνο 50ml

-13% έκπτωση

12.90

Το βάμμα από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου, από κράνο Μενοικίου Όρους, είναι ο ιδανικός τρόπος ώστε ο οργανισμός να επωφεληθεί από τις εκπληκτικές ιδιότητες της συγκεκριμένης σούπερ-τροφής γνωστής από την αρχαιότητα. Συστήνεται για τη βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας, των στομαχικών και γαστρεντερικών διαταραχών καθώς και για την υψηλή πρόσληψη σε Βιταμίνες Α, C και Ε. Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε ανθοκυάνες/ανθοκυανίνες, όπου του προσδίδουν μοναδικές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. 

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Το βάμμα κράνου θεωρείται ότι περιέχει ενεργά συστατικά που μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργία της καρδιάς, του πεπτικού συστήματος και να μειώσουν τη δυσκοιλιότητα και τις διαταραχές του στομάχου. Το κράνο έχει στυπτικές ιδιότητες και περιέχει αντιοξειδωτικές ενώσεις που μπορούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα και να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των νόσων. Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε ανθοκυάνες/ανθοκυανίνες και σε σίδηρο ενώ αποτελούν πλούσια πηγή Βιταμινών Α, C και Ε πολλαπλές φορές περισσότερο από τα υπόλοιπα οπωροφόρα. Σημαντικό να αναφέρουμε ότι δεν πρέπει να συγχέεται με τα κράνμπερι τα οποία συγγενεύουν με το μύρτιλο.

Που Ενδείκνυται

Το βάμμα κράνου απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε άτομα που θέλουν να προστατεύσουν την καρδιά τους, να δώσουν μια τόνωση στον οργανισμό τους και να καταπολεμήσουν ασθένειες και διαταραχές του πεπτικού συστήματος.

Χρήση

Η χρήση του αλκοόλ στα βάμματα διασφαλίζει την παρουσία των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών συστατικών του βοτάνου στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, συντελεί στην απορρόφηση του προϊόντος από τον οργανισμό αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση και την αποτελεσματικότητα του. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποφύγετε τη λήψη αλκοόλ διαλύστε το βάμμα σε ζεστό νερό. Στη συνέχεια αφήστε το για λίγα λεπτά, ώστε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ.

 

Συστήνεται οι ενήλικες να λαμβάνουν 10 σταγόνες σε λίγο νερό, δύο με τρεις φορές ημερησίως για διάστημα 10 ημερών. Κάνουμε  παύση 10 ημέρες και επαναλαμβάνουμε με την ίδια δοσολογία.

 

Δεν πρέπει να καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και από παιδιά κάτω των 12 ετών.

Συστατικά

Φρέσκα Κράνα Μενοικίου Όρους, Αιθανόλη 50%

 

100% Φυσικό Προϊόν

Βάμμα με Κράνο από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου, το οποίο συστήνεται για τη βελτίωση της καρδιάς αλλά και του πεπτικού συστήματος.

Βάμμα με Κράνο 50ml

12.90

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες