Κρέμα προσώπου με Βιταμίνη A 50ml

20.00

Κρέμα προσώπου νυκτός, που στοχεύει στην εντατική αντιγήρανση και ανάπλαση της επιδερμίδας, ενώ διατηρεί τους πόρους καθαρούς, μειώνει ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και ενισχύει τον τόνο της επιδερμίδας και την ελαστικότητα της. Εμπλουτισμένη με ελαιόλαδο, βούτυρο καριτέ, αλόη και χαμομηλέλαιο, ενώ το βασικό συστατικό της είναι η βιταμίνη Α, η οποία βρίσκεται μέσα στην κρέμα σε μικροσφαιρίδια. Η βιταμίνη Α είναι γνωστή για τις αντιγηραντικές της ιδιότητες, καθώς επιταχύνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και μειώνει τις βαθιές ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Χωρίς χρωστικές, PEGs και σιλικόνες.

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Η βιταμίνη Α επιταχύνει την παραγωγή νέων κυττάρων και προωθεί άμεσα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Λειαίνει λεπτές γραμμές, βαθιές ρυτίδες, αναπλάθει σημάδια ακμής και αποχρωματίζει καφέ κηλίδες και δυσχρωμίες. Το ελαιόλαδο περιποιείται σε βάθος το δέρμα, είναι πλούσια σε βιταμίνες A, E, πολυφαινόλες, φυτοστερόλες και άλλες πολύτιμες θρεπτικές ουσίες, παρέχει μακροχρόνια αντιγηραντική, αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη δράση, ενυδατώνει και συμβάλλει στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών. Το βούτυρο καριτέ είναι πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία, διαθέτει ενυδατικές, καταπραϋντικές, αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, ενώ προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες. Η αλόη περιέχει ένα μεγάλο αριθμό από θρεπτικά συστατικά, όπως μέταλλα, αμινοξέα, βιταμίνες A, C, E, B12, ένζυμα και σάκχαρα, συμβάλλει στη διαδικασία θεραπείας του δέρματος, αποκαθιστά ουλές και ηλιακά εγκαύματα. Επίσης, διαθέτει  αντιγηραντικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Που Ενδείκνυται

Ενυδατική κρέμα νυκτός για το πρόσωπο, κατάλληλη για όλους τους τύπου επιδερμίδας για εντατική αντιγήρανση και ανάπλαση.

Χρήση

Ανακατεύετε την κρέμα για να μοιραστούν ομοιόμορφα τα μικροσφαιρίδια στο προϊόν, τοποθετείτε μικρή ποσότητα στα χέρια σας και απλώνετε ομοιόμορφα σε πρόσωπο και λαιμό. Την πρώτη βδομάδα χρησιμοποιείται βράδυ, μέρα παρά μέρα, και από την επόμενη βδομάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά. Χρησιμοποιείται ιδανικά τους χειμερινούς μήνες, με τη χρήση αντηλιακού το πρωί.

 

Η βιταμίνη Α δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή κατά το θηλασμό.

Συστατικά

Aqua, glycine soja oil, cetyl alcohol, cetearyl isononanoate, glyceryl stearate, glycerin, myristyl myristate, glyceryl stearate citrate, butyrospermum parkii butter, olea europaea fruit oil, phenoxyethanol, cera alba, sodium stearoyl glutamate, parfum, aloe barbadensis leaf juice, benzyl alcohol, xanthan gum, propylene glycol, pentylene glycol, ethylhexylglycerin, sodium gluconate, chamomilla recutita flower extract, agar, polyquaternium-11, retinyl palmitate, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, sodium chloride, mica, titanium dioxide (ci 77891), ci 77491, citric acid, potassium sorbate, sodium benzoate, linalool, hexyl cinnamal, limonene

 

97,06% συστατικά φυσικής προέλευσης

κρέμα προσώπου με βιταμίνη a

Κρέμα προσώπου με Βιταμίνη A 50ml

20.00

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες