Μάρκα:Apeiranthos

Μασάζ προσώπου – Gua Sha από πέτρα Νεφρίτη

18.00

Το μασάζ προσώπου Gua Sha έχει χαρακτηριστεί ως «botox της Ανατολής» χάρη στις αποδεδειγμένες αντιγηραντικές του ιδιότητες. Συσφίγγει και αποτοξινώνει την επιδερμίδα απαλύνοντας τις λεπτές γραμμές ή τις γραμμές έκφρασης. Επιπλέον, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα την καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος και την παραγωγή κολλαγόνου.

Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Ο νεφρίτης είναι μια πέτρα αποτοξίνωσης και καθαρισμού και λέγεται ότι βοηθά τα όργανα φιλτραρίσματος και απέκκρισης του σώματος. Δίνει ενέργεια και δραστηριοποιεί με μια γλυκύτητα, φέρνοντας χαρά και ευτυχία. Επιπλέον, ηρεμεί το νευρικό σύστημα και διοχετεύει το πάθος με εποικοδομητικό τρόπο.

Που Ενδείκνυται

Ιδανικό για άμεση σύσφιξη και αποτοξίνωση της επιδερμίδας.

Χρήση

Ψεκάστε στο λαιμό και το πρόσωπο το rose & aloe facial toner και όσο είναι νωπή η επιδερμίδα εφαρμόστε το λάδι προσώπου. Ξεκινήστε με ανοδικές κινήσεις από το λαιμό, με μέτρια πίεση και κρατήστε το εργαλείο σχεδόν να εφάπτεται στην επιδερμίδα. Προχωρήστε στο πρόσωπο, κρατώντας αντίσταση με το ελεύθερο χέρι.

Συστατικά

Πέτρα Νεφρίτη

 

*Το χρώμα διαφοροποιείται λόγω της φυσικότητας της πέτρας Νεφρίτη.

Μασάζ προσώπου - Gua Sha από πέτρα Νεφρίτη. Συσφίγγει και αποτοξινώνει την επιδερμίδα απαλύνοντας τις λεπτές γραμμές ή τις γραμμές έκφρασης.

Μασάζ προσώπου - Gua Sha από πέτρα Νεφρίτη

18.00

Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες