Μάρκα:Apeiranthos

Μασάζ προσώπου – Jade Roller από πέτρα Νεφρίτη

19.00

Το jade roller (ρόλερ νεφρίτη) είναι ένα εργαλείο, το οποίο διεγείρει τη λέμφο κάνοντας μασάζ. Τονώνει την επιδερμίδα βελτιώνοντας τη μικροκυκλοφορία του αίματος και ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα η όψη του προσώπου να φαίνεται αμέσως πιο λαμπερή και ξεκούραστη. Μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, ανακουφίζει από το πρήξιμο, ελαττώνει τους μαύρους κύκλους και συσφίγγει τους πόρους. Βοηθάει, επίσης, ώστε τα προϊόντα περιποίησης να απορροφώνται ευκολότερα εισχωρώντας στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας.

Εξαιτίας της μοναδικής φύσης του πολύτιμου λίθου (νεφρίτης), μπορεί να υπάρξει διαφοροποίηση στην εμφάνιση.

Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Ο νεφρίτης είναι μια πέτρα αποτοξίνωσης και καθαρισμού και λέγεται ότι βοηθά τα όργανα φιλτραρίσματος και απέκκρισης του σώματος. Δίνει ενέργεια και δραστηριοποιεί με μια γλυκύτητα, φέρνοντας χαρά και ευτυχία. Επιπλέον, ηρεμεί το νευρικό σύστημα και διοχετεύει το πάθος με εποικοδομητικό τρόπο.

Που Ενδείκνυται

Μετά τη χρήση του τα προϊόντα περιποίησης απορροφώνται ευκολότερα. Μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, ανακουφίζει από το πρήξιμο, ελαττώνει τους μαύρους κύκλους και συσφίγγει τους πόρους.

Χρήση

Τοποθετήστε λάδι προσώπου σε πρόσωπο και λαιμό. Ξεκινήστε από το λαιμό και με ανοδικές κινήσεις σύρετε το roller πάνω στην επιδερμίδα. Συνεχίστε στο πρόσωπο, ενώ στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών χρησιμοποιήστε τον μικρό κύλινδρο και ασκήστε μικρότερη πίεση.

Συστατικά

Πέτρα νεφρίτη

Μασάζ προσώπου - Jade Roller από πέτρα Νεφρίτη το οποίο διεγείρει τη λέμφο κάνοντας μασάζ και τονώνει την επιδερμίδα.

Μασάζ προσώπου - Jade Roller από πέτρα Νεφρίτη

19.00

Παράδοση σε 4 - 10 εργάσιμες ημέρες