Γνωρίστε μας

Η εταιρεία

Το Heaven of Beauty συγκέντρωσε κάτω από μία στέγη μικρές εταιρείες με φυτικά καλλυντικά υψηλής αποτελεσματικότητας δίνοντας νέο νόημα στην καθημερινή ιεροτελεστία της περιποίησης.
Προϊόντα

Έχουμε συμπεριλάβει στις συλλογές μας καλλυντικά από επιλεγμένα μοναστήρια, τα οποία ξεχωρίζουν για τις καινοτομίες, που έχουν εφαρμοστεί στην παρασκευή τους, όπως η αντικατάσταση του νερού από χυμό αλόης ή εκχυλίσματα βοτάνων, αλλά και οι μοναδικοί συνδυασμοί φυσικών συστατικών, που ενισχύουν τη δράση τους. Είμαστε αποκλειστικοί online αντιπρόσωποι της Ιεράς Μονής Αναλήψεως και της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου, και αυτό μας φέρνει στην προνομιακή θέση να μπορούμε να σας προσφέρουμε μοναδικά προϊόντα φτιαγμένα με συνταγές αιώνων με ένα … click στην πόρτα σας!

Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή και ξεκινάει από το γεγονός ότι η φύση και ο άνθρωπος συνυπάρχουν αρμονικά.

Μοναδικά Προϊόντα

Τα φυτά και τα βότανα ως θησαυροί ενεργών συστατικών σε συνδυασμό με την ανθρώπινη έμπνευση μας προσφέρουν μοναδικά προϊόντα. Έτσι, λοιπόν, με σεβασμό στη φυσική ισορροπία του οργανισμού, στις αυξημένες ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, αλλά και στο περιβάλλον, που απλόχερα χαρίζει τη σοφία του, το Heaven of Beauty κατορθώνει και προσφέρει φυσικά καλλυντικά σε ανθρώπους με οικολογική συνείδηση.

Μακροχρόνια Έρευνα

Όλα τα προϊόντα έχουν προκύψει από μακροχρόνια έρευνα, η οποία συνεχίζεται, προκειμένου να δημιουργούνται νέα καινοτόμα καλλυντικά, που συνδυάζουν με απόλυτη αρμονία τις γνώσεις του παρελθόντος, την αγάπη και το σεβασμό προς το περιβάλλον, αλλά και τις σύγχρονες μεθόδους. Το Heaven of Beauty είναι εδώ για να γίνει ο σύμμαχος μας για μία όμορφη καθημερινότητα.

Για να προσφέρει με ένα «κλικ» μία μεγάλη συλλογή μοναδικών προϊόντων για την καλύτερη και φυσικότερη περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών, να καλύψει κάθε μας ανάγκη στον τομέα της περιποίησης, να δώσει άπειρες επιλογές σε άτομα που θέλουν να αποκηρύξουν τη χρήση χημικών. Αλλά πάνω από όλα είναι εδώ για να δώσει απλόχερα ένα κομμάτι φύσης και ομορφιάς στη ζωή μας! Γνωρίστε μας!