Γενικά

Όλα τα προϊόντα είναι διαλεγμένα προσεκτικά από την ομάδα μας ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή που επιθυμεί έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής. Είναι απολύτως φυσικά και βιολογικά, από οργανικές καλλιέργειες και ειδικά σχεδιασμένα και ελεγμένα για να ικανοποιήσουν την κάθε καθημερινή ανάγκη. Ειδικά για τα μοναστηριακά προϊόντα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε σε μοναδική συνεργασία με Μοναστήρια του τόπου μας αυτό τον φυσικό θησαυρό και να τον καταστήσουμε διαθέσιμο στο ευρύ κοινό.

Απευθύνονται σε κάθε άνδρα και γυναίκα που δεν συμβιβάζεται με τον καθημερινό τρόπο ζωής που έχουμε μάθει και με τους κινδύνους που επιφέρει. Μέσα από την γκάμα των προϊόντων που προσφέρουμε, μπορεί κανείς να βρει ότι χρειάζεται για να εισάγει στις καθημερινές του ανάγκες την φύση που τόσο πολύ μας λείπει.

Επειδή αποτελούνται από φυσικές βιολογικές ύλες δεν έχουν καμία παρενέργεια. Φυσικά αυτό δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την γνώμη του ιατρού μας την οποία πρέπει να συμβουλευόμαστε. Πολλοί έχουμε αλλεργίες τις οποίες δεν γνωρίζουμε ακόμα και σε φυτικά συστατικά, οπότε είναι συνετό να δοκιμάζουμε τα προϊόντα πρωτίστως σε μια μικρή περιοχή και να ελέγχουμε προσεκτικά την λίστα των συστατικών του κάθε προϊόντος για να είμαστε σίγουροι τι περιέχει και ότι δεν έχουμε ευαισθησία σε κάποιο από αυτά.

Πληρωμές

Οι πληρωμές που δέχεται το κατάστημά μας είναι Paypal, Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και Πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Εάν η κάρτα που έχετε είναι συμβατή VISA / MASTERCARD δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνετε συναλλαγή με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Όλες οι τιμές των προϊόντων μας είναι και οι τελικές, δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση εκτός της χρέωσης σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, η οποία καθορίζεται στα 2€.

Παραγγελίες & Επιστροφές

Χρησιμοποιούμε courier για τις κυριότερες αποστολές μας. Η χρέωση είναι κλιμακόμενη και εξαρτάται από το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας και το μέρος στο οποίο είστε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγιστει ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Υπάρχει αναλυτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει πατώντας εδώ

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω Live Chat, τηλεφωνικώς είτε μέσω email στο info@heavenofbeauty.gr για να λύσουμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρωθεί ή να αλλάξει μια παραγγελία που έχετε κάνει, επικοινωνείτε μαζί μας μέσω Live Chat, τηλεφωνικώς είτε μέσω email στο info@heavenofbeauty.gr

Το τμήμα πωλήσεων θα απαντήσει άμεσα και θα κάνει την αλλαγή που θα ζητήσετε.

Είτε μέσω Live Chat είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, είμαστε δίπλα σας και λύνουμε κάθε απορία σας.