Ονυχομυκητίαση

Απομακρύνετε τους μύκητες από τα νύχια με τη μοναδική δύναμη των βοτάνων, τα οποία σωστά συνδυασμένα μας δίνουν προϊόντα με εκπληκτική δράση. Δοκιμάστε τα και κάντε την ονυχομυκητίαση παρελθόν! Σίγουρα έχει τύχει σε μια μεγάλη μερίδα ατόμων να εμφανίσουν ονυχομυκητίαση και παρά τις προσπάθειες τους να μην μπορούν να απαλλαγούν από το δύσκολο αυτό πρόβλημα. Στην περίπτωση αυτή στρεφόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη στα φυσικά προϊόντα, καθώς μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει πως υπάρχουν φυτά και βότανα με εκπληκτική δράση απέναντι στους μύκητες τους οποίους όχι μόνο καταπολεμούν, αλλά εμποδίζουν και την επανεμφάνιση τους. Ο συνδυασμός μιας σειράς βοτάνων, κυρίως σε μορφή ελαίου, μας προσφέρει την ιδανική λύση, καθώς διαθέτουν αντιμικροβιακές, αντιμυκητιασικές, αντισηπτικές και αντιπαρασιτικές ιδιότητες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το περίφημο tea tree oil, αμυγδαλέλαιο, ριγανέλαιο, θυμάρι, γαρυφαλέλαιο και έλαιο λεβάντας, τα οποία μας δίνουν μία φυσική και ιδιαίτερα αποτελεσματική λύση απέναντι στο πρόβλημα της ονυχομυκητίασης.

Φίλτρα
Κλείσιμο
  Μάρκες
  Περιοχή
  Τύπος δέρματος
  Τύπος επιδερμίδας
  Τύπος κρέμας
  Τύπος μαλλιών
  Εκπτωτικά σχήματα
  Εύρος τιμής
  -

Προϊόντα 2

 • Έλαιο για την Ονυχομυκητίαση από τις μοναχές στην Ι.Μ Αναλήψεως. Είναι η ιδανική λύση για όσους ταλαιπωρούνται από το συγκεκριμένο πρόβλημα.
  9.90

  Ένα απόλυτα φυσικό προϊόν το συγκεκριμένο λάδι ονυχομυκητίασης από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως είναι η ιδανική λύση για όσους ταλαιπωρούνται από το συγκεκριμένο πρόβλημα. Με μία σειρά από φυτικά έλαια όπως το αμυγδαλέλαιο, το tea tree oil, το ριγανέλαιο, αλλά και το γαρυφαλέλαιο, τα οποία διαθέτουν ισχυρές αντισηπτικές, αντιμικροβιακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες το συγκεκριμένο προϊόν υπόσχεται να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα, που ταλαιπωρεί σημαντικό αριθμό ατόμων και μάλιστα με απόλυτα φυσικό τρόπο και χωρίς χημικά.

              

 • κεραλοιφή με μαστίχα χίου
  9.90

  Ένα απόλυτα φυσικό μοναστηριακό προϊόν, η συγκεκριμένη κεραλοιφή δημιουργήθηκε από τις μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου, για να προσφέρει ανακούφιση σε μία σειρά από δερματικά προβλήματα. Χάρη στα συστατικά της μεταξύ των οποίων,το πολύτιμο μαστιχέλαιο, η πρόπολη, η αλόη, το σπαθόλαδο, αλλά και το μέλι καστανιάς, διαθέτει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις, αναπλαστικές, αλλά και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Μία παραδοσιακή κεραλοιφή, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία σειρά από δερματικά προβλήματα και συγκεκριμένα σε μυκητιάσεις, εγκαύματα, δερματικούς ερεθισμούς, αλλά και σε πληγές για την αντισηπτική της δράση.