Ενίσχυση μνήμης

Και όμως υπάρχουν βότανα στη φύση, που μπορούν να συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου, στην ενίσχυση μνήμης, τη συγκέντρωση, αλλά και τη διάθεση σας! Είτε πρόκειται για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, που επιθυμούν την ενίσχυση μνήμης είτε για νεαρότερα άτομα, σίγουρα όλοι χρειάζονται κάποιες φορές μία «ώθηση» στις γνωστικές τους ικανότητες. Από μελέτες που έχουν γίνει έχει διαπιστωθεί πέρα από κάθε αμφιβολία πως το δενδρολίβανο όπως και το φασκόμηλο ενισχύουν τη μνήμη, βελτιώνουν τη διαδικασία επεξεργασίας πληροφοριών και ενισχύουν την οξυδέρκεια. Εδώ θα βρείτε ένα απόλυτα φυσικό προϊόν, το βάμμα με δενδρολίβανο, φασκόμηλο και σκουτελλάρια, το οποίο απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, που επιθυμούν να βελτιώσουν τη μνήμη και τη συγκέντρωση τους ή να ανταπεξέλθουν σε μία ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο της ζωής τους.

Φίλτρα
Κλείσιμο
  Μάρκες
  Περιοχή
  Τύπος δέρματος
  Τύπος επιδερμίδας
  Τύπος κρέμας
  Τύπος μαλλιών
  Εκπτωτικά σχήματα
  Εύρος τιμής
  -

Προϊόν 1

 • Βάμμα με Δεντρολίβανο, Φασκόμηλο και Σκουτελλάρια από εκχυλίσματα φυτών, τα οποία συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου. -13% έκπτωση
  12.90

  Το βάμμα για την ενίσχυση της μνήμης από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως απευθύνεται τόσο σε άτομα μεγάλης ηλικίας όσο και σε οποιονδήποτε θέλει να δώσει μία φυσική «ώθηση» στις γνωστικές του ικανότητες. Αποτελείται από εκχυλίσματα φυτών, τα οποία συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου βελτιώνοντας τη διαδικασία της μνήμης, αλλά και την ικανότητα συγκέντρωσης, ενώ βελτιώνει και τη διάθεση. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο βάμμα επειδή ακριβώς απευθύνεται σε άτομα μεγάλης ηλικίας έχει παρασκευαστεί με οργανική αλκοόλη από ζαχαροκάλαμο και όχι με αιθανόλη, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα βάμματα.