Καλή λειτουργία ήπατος

Τα βότανα, προσφέρουν φυσικές λύσεις για την καλύτερη λειτουργία του ήπατος και γενικότερα του οργανισμού. Ταπεινά φυτά με μεγάλη δύναμη! Το ήπαρ ή αλλιώς συκώτι είναι ένα όργανο με πολύ σημαντικές λειτουργίες για τον ανθρώπινο οργανισμό, μεταξύ των οποίων και η διαδικασία της αποτοξίνωσης, καθώς απομακρύνει τις τοξικές ουσίες από το σώμα. Η φύση για άλλη μια φορά μας δείχνει πως μπορούμε να προστατεύσουμε ένα από τα πλέον βασικά όργανα του ανθρώπινου σώματος με απόλυτα φυσικό τρόπο. Μας συστήνει, λοιπόν, το γαϊδουράγκαθο, το οποίο έχει ηπατοπροστατευτική δράση και συστήνεται για τη βελτίωση της λειτουργίας του συκωτιού. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και με ισχυρή αποτοξινωτική δράση, το γαϊδουράγκαθο με τη μορφή βάμματος χρησιμοποιείται για τον «καθαρισμό» του οργανισμού, ειδικά σε περιπτώσεις κατάχρησης αλκοόλ ή φαρμάκων, ηπατικής δηλητηρίασης, αλλά ακόμη και σε περιστατικά λιπώδους ήπαρ. Πρόκειται για ένα βότανο με πολλές χρήσεις, ωστόσο η σημαντικότερη από αυτές θεωρείται η καλή λειτουργία του ήπατος.

Φίλτρα
Κλείσιμο
  Μάρκες
  Περιοχή
  Τύπος δέρματος
  Τύπος επιδερμίδας
  Τύπος κρέμας
  Τύπος μαλλιών
  Εκπτωτικά σχήματα
  Εύρος τιμής
  -

Προϊόν 1

 • Βάμμα με Γαϊδουράγκαθο Παγγαίου από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου, το οποίο συστήνεται για τη βελτίωση της λειτουργίας του συκωτιού. -13% έκπτωση
  12.90

  Το βάμμα από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου , από σπόρους γαϊδουράγκαθου Παγγαίου Όρους, είναι ο ιδανικός τρόπος ώστε ο οργανισμός να επωφεληθεί από τις εκπληκτικές ιδιότητες του συγκεκριμένου βοτάνου, το οποίο συστήνεται για τη βελτίωση της λειτουργίας του συκωτιού. Επιπλέον, περιέχει την ουσία σιλυμαρίνη, η οποία έχει δέκα φορές ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση από τη βιταμίνη Ε και αποτρέπει την καταστρεπτική δράση των ελευθέρων ριζών. Αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο βάμμα έχει ισχυρή αποτοξινωτική δράση και συστήνεται, επίσης, σε άτομα που έχουν εκτεθεί σε χημικές ουσίες.