Ρινική Αποσυμφόρηση

Αναπνεύστε ελεύθερα, στοχεύστε στη ρινική αποσυμφόρηση και διώξτε το κρυολόγημα με απόλυτα φυσικά συστατικά, που δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό! Επωφεληθείτε από τις ιδιότητες των βοτάνων, που τόσο απλόχερα μας δίνει η φύση και επιλέξτε προϊόντα, με απόλυτα φυσικά συστατικά, που όχι μόνο βελτιώνουν την υγεία σας, αλλά παράλληλα δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό με χημικές ουσίες. Εδώ θα γνωρίσετε ένα υπέροχο και καινοτόμο προϊόν, το οποίο μάλιστα έχει δημιουργηθεί από μοναχές και στοχεύει στη ρινική αποσυμφόρηση μόνο με τη βοήθεια φυσικών συστατικών. Φλόμος, σαμπούκος, αιθέρια έλαια λεβάντας, ευκαλύπτου και μέντας, αλλά και λάδι καρύδας ενώθηκαν για να δημιουργηθεί ένα προϊόν σε μορφή κρέμας, που δρα στοχευμένα στο ρινικό σύστημα και ανακουφίζει από τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος βοηθώντας, με τον τρόπο αυτό, να διατηρηθεί η υγεία των ανώτερων αναπνευστικών οδών.

Φίλτρα
Κλείσιμο
  Μάρκες
  Περιοχή
  Τύπος δέρματος
  Τύπος επιδερμίδας
  Τύπος κρέμας
  Τύπος μαλλιών
  Εκπτωτικά σχήματα
  Εύρος τιμής
  -

Προϊόντα 2

 • Βάμμα με Πευκοβελόνες για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου με μοναστηριακή συνταγή. -13% έκπτωση
  Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

  Βάμμα με Πευκοβελόνες για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου, οι οποίες για την παρασκευή του χρησιμοποιούν βελόνες Λευκού Πεύκου. Αυτό το βάμμα, που είναι φτιαγμένο με μοναστηριακή συνταγή, είναι πλούσιο σε δραστικές βιολογικές ουσίες, που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύει από ιούς, κρυολογήματα και λοιμώξεις του αναπνευστικού, καθώς έχει διαπιστωθεί πως οι πευκοβελόνες είναι πιο πλούσιες σε βιταμίνη C ακόμη και από το πορτοκάλι, ενώ περιέχουν και σημαντικές ποσότητες βιταμίνης A. Επιπλέον, το συγκεκριμένο βάμμα βοηθάει στις αλλεργίες, στην πνευματική διαύγεια και έχει ιδιαίτερα ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, ενώ έρευνες που έχουν διεξαχθεί αποδίδουν στις ουσίες που έχουν οι πευκοβελόνες και αντικαρκινικές ιδιότητες. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα οφέλη από τις πευκοβελόνες είναι γνωστά εδώ και αιώνες, μάλιστα ορισμένοι λαοί έφτιαχναν τσάι από αυτές για να ενισχύουν τον οργανισμό τους. 

              

 • Θεραπευτική κρέμα για τη Ρινική Αποσυμφόρηση η οποία απλώνεται στην μύτη, με συστατικά τα οποία δρουν στοχευμένα στο ρινικό σύστημα.
  6.90

  Η κρέμα για τη ρινική αποσυμφόρηση είναι ένα καινοτόμο προϊόν, που δημιούργησαν οι μοναχές της Ιεράς Μονής Αναλήψεως, καθώς αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά με ιδιαίτερα ισχυρή δράση. Φλόμος, σαμπούκος, ευκάλυπτος και μέντα είναι μερικά από τα συστατικά, με τα οποία έχει εμπλουτιστεί το συγκεκριμένο προϊόν, και τα οποία δρουν στοχευμένα στο ρινικό σύστημα. Διατίθεται σε μορφή κρέμας, η οποία απλώνεται στη μύτη.