Θεραπευτική κρέμα για τη Ρινική Αποσυμφόρηση 15ml

6.90

Η κρέμα για τη ρινική αποσυμφόρηση είναι ένα καινοτόμο προϊόν, που δημιούργησαν οι μοναχές της Ιεράς Μονής Αναλήψεως, καθώς αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά με ιδιαίτερα ισχυρή δράση. Φλόμος, σαμπούκος, ευκάλυπτος και μέντα είναι μερικά από τα συστατικά, με τα οποία έχει εμπλουτιστεί το συγκεκριμένο προϊόν, και τα οποία δρουν στοχευμένα στο ρινικό σύστημα. Διατίθεται σε μορφή κρέμας, η οποία απλώνεται στη μύτη. 

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

 

 

Ιδιότητες

Ο φλόμος χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να καθαρίσουν οι πνεύμονες από τη βλέννα και συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των ανωτέρων αναπνευστικών οδών. Ο σαμπούκος, χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος, καθώς έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές και αντιϊικές ιδιότητες και ενισχύει την άμυνα  του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, καταπολεμά το βήχα, βοηθάει στην ανακούφιση της ιγμορίτιδας και στην αποσυμφόρηση του αναπνευστικού. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας βοηθά στην αποσυμφόρηση του ρινικού συστήματος, ενώ δρα και ως αντισηπτικό και ηρεμιστικό.

Που Ενδείκνυται

Το συγκεκριμένο προϊόν συστήνεται για την αποσυμφόρηση της βουλωμένης μύτης και περιέχει μόνο φυσικά συστατικά. 

Χρήση

Το προϊόν για τη ρινική αποσυμφόρηση διατίθεται σε μορφή κρέμας, η οποία απλώνεται στη μύτη.

Συστατικά

Λάδι καρύδας, φλόμος, σαμπούκος, αιθέρια έλαια λεβάντας, ευκαλύπτου και μέντας

 

100% Φυσικό Προϊόν

Θεραπευτική κρέμα για τη Ρινική Αποσυμφόρηση η οποία απλώνεται στην μύτη, με συστατικά τα οποία δρουν στοχευμένα στο ρινικό σύστημα.

Θεραπευτική κρέμα για τη Ρινική Αποσυμφόρηση 15ml

6.90

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες