Βάμμα με Σπαθόχορτο και Τσάι του Βουνού 50ml

-13% έκπτωση

Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

Το συγκεκριμένο βάμμα αποτελεί τον πιο φυσικό τρόπο για τη καταπολέμηση της ήπιας κατάθλιψης, καθώς βελτιώνει τη διάθεση χωρίς να επιβαρύνει τον οργανισμό με χημικές ουσίες. Ένα βάμμα, που αποτελείται από σπαθόχορτο, τσάι του βουνού και άλλα φυτικά εκχυλίσματα, τα οποία διαθέτουν αντικαταθλιπτικές, χαλαρωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Ένα μοναστηριακό προϊόν από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως, απόλυτα φυσικό, που απευθύνεται σε άτομα, τα οποία ταλαιπωρούνται στην καθημερινότητα τους από άγχος, κακή διάθεση, αλλά και ήπιας μορφής κατάθλιψη. Οι ουσίες των συστατικών, που περιέχονται στο βάμμα αυτό εκτιμάται ότι αυξάνουν τα επίπεδα της σεροτονίνης στον εγκέφαλο βοηθώντας αποτελεσματικά στα συγκεκριμένα προβλήματα.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Το Σπαθόχορτο περιέχει συστατικά όπως η υπερικίνη, η ψευδο-υπερικίνη και η υπερφορίνη, που εκτιμάται πως  αυξάνουν τα επίπεδα ντοπαμίνης και σεροτονίνης στον εγκέφαλο, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση της διάθεσης. Μελέτες έχουν δείξει ότι είναι αποτελεσματικό σε περιπτώσεις άγχους, κατάθλιψης ακόμη και στην άνοια, ενώ ανακουφίζει από τα συμπτώματα και άλλων νευρολογικών παθήσεων. Επιπλέον, το Τσάι του βουνού διαθέτει χαλαρωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, ανακουφίζει από το άγχος και ηρεμεί το νευρικό σύστημα, ενώ περιέχει ουσίες έχει τη δυνατότητα να ηρεμεί το μυαλό, ειδικά πριν από τον ύπνο.

Που Ενδείκνυται

Το συγκεκριμένο βάμμα συστήνεται σε άτομα με άγχος και ήπια κατάθλιψη, που θέλουν να βελτιώσουν τη διάθεση τους με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Χρήση

Η χρήση του αλκοόλ στα βάμματα διασφαλίζει την παρουσία των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών συστατικών του βοτάνου στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, συντελεί στην απορρόφηση του προϊόντος από τον οργανισμό αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση και την αποτελεσματικότητα του. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποφύγετε τη λήψη αλκοόλ διαλύστε το βάμμα σε ζεστό νερό. Στη συνέχεια αφήστε το για λίγα λεπτά, ώστε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ.

 

Συστήνεται οι ενήλικες να λαμβάνουν 15 – 20 σταγόνες σε λίγο νερό, πρωί – βράδυ για διάστημα 10 ημερών. Κάνουμε  παύση 10 ημέρες και επαναλαμβάνουμε με την ίδια δοσολογία.

Δεν πρέπει να καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και από παιδιά κάτω των 12 ετών.

Συστατικά

Σπαθόχορτο, Τσάι του βουνού, Αιθανόλη 40-50%

 

100% Φυσικό Προϊόν

Βάμμα με Σπαθόχορτο και Τσάι του Βουνού για τη καταπολέμηση της ήπιας κατάθλιψης από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως.

Βάμμα με Σπαθόχορτο και Τσάι του Βουνού 50ml

Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες