Φλεβίτιδα – Κιρσοί

Ανακαλύψτε τη λύση για τη φλεβίτιδα – κιρσοί στις εκπληκτικές ιδιότητες των βοτάνων και κάντε καλύτερη την καθημερινότητα σας!
Συστατικά δοκιμασμένα εδώ και αιώνες συνδυάζονται με τη σύγχρονη γνώση και μας δίνουν λύση για ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων, όπως είναι η φλεβίτιδα – κιρσοί. Μοναχές συνδύασαν με μοναδικό τρόπο συστατικά, που η βασική τους ιδιότητα είναι η βελτίωση της λειτουργίας του κυκλοφορικού και η τόνωση, ενίσχυση και προστασία των αγγείων. Άρνικα, ρούσκος, κόκκινη άμπελος, αλλά και συστατικά, που σίγουρα δεν φανταζόσασταν όπως το δενδρολίβανο και το κυπαρίσσι δημιουργούν μία κρέμα, που συστήνεται σε ευρυαγγείες, κιρσούς, φλεβίτιδα, αλλά και σε πληγές, κράμπες, αλλά και αιμορροΐδες. Η δράση του συγκεκριμένου προϊόντος οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες των συστατικών του, αλλά και στη δυνατότητα τους να βελτιώνουν και να ενισχύουν τη ροή του αίματος στο σημείο, που εντοπίζεται το πρόβλημα.

Φίλτρα
Κλείσιμο
  Μάρκες
  Περιοχή
  Τύπος δέρματος
  Τύπος επιδερμίδας
  Τύπος κρέμας
  Τύπος μαλλιών
  Εκπτωτικά σχήματα
  Εύρος τιμής
  -
 • Θεραπευτική κρέμα για Κιρσούς, Φλεβίτιδα και Ευρυαγγείες όπου ανακουφίζει από τα συμπτώματα, ενώ τονώνει τα αιμοφόρα αγγεία.
  14.90

  Κρέμα από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως με επιλεγμένα φυσικά συστατικά για την αντιμετώπιση προβλημάτων, όπως οι ευρυαγγείες, οι κιρσοί και η φλεβίτιδα. Τα βότανα που συνθέτουν τη συγκεκριμένη κρέμα έχουν τεκμηριωμένη αποτελεσματικότητα στα συγκεκριμένα προβλήματα, τα οποία σχετίζονται με τη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, καθώς τα ενεργά συστατικά τους ανακουφίζουν από τα συμπτώματα, ενώ τονώνουν και ενισχύουν τα αιμοφόρα αγγεία.

              

  Προσθήκη στο καλάθι