Αιμορροΐδες

Δώστε λύση στο πρόβλημα με τις αιμορροΐδες και χαρείτε απερίσπαστοι την καθημερινότητα σας. Η φύση έχει και πάλι τη λύση! Οι αιμορροΐδες ταλαιπωρούν τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες και εξαιτίας των ενοχλητικών συμπτωμάτων τους πολλές φορές ακόμη και οι απλές καθημερινές ασχολίες μας γεμίζουν με άγχος και ταλαιπωρία. Ωστόσο, μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχουν φυσικά συστατικά, που όχι μόνο προσφέρουν ανακούφιση από τα ενοχλητικά συμπτώματα, αλλά στοχεύουν απευθείας στο πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι μειώνεται η φλεγμονή και ο ερεθισμός, επιταχύνεται η διαδικασία της επούλωσης, προστατεύονται τα τριχοειδή αγγεία, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και σταδιακά υπάρχει βελτίωση του προβλήματος, καθώς μειώνεται η συχνότητα εμφάνισης των αιμορροΐδων.

Φίλτρα
Κλείσιμο
  Μάρκες
  Περιοχή
  Τύπος δέρματος
  Τύπος επιδερμίδας
  Τύπος κρέμας
  Τύπος μαλλιών
  Εκπτωτικά σχήματα
  Εύρος τιμής
  -

Προϊόν 1

 • Θεραπευτική κρέμα για Αιμορροΐδες η οποία καταπραΰνει και μειώνει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.
  14.90

  Κρέμα με μοναδική φυσική φόρμουλα από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως , η οποία ανακουφίζει από τα συμπτώματα των αιμορροΐδων και την τοπική φαγούρα, καταπραΰνει και μειώνει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης. Μία απόλυτα φυσική λύση, καθώς η κρέμα αποτελείται από 100% φυσικά συστατικά, τα οποία ανακουφίζουν από τα συμπτώματα, ενώ τονώνουν και ενισχύουν τα αιμοφόρα αγγεία. Σε πρώτο επίπεδο η συγκεκριμένη κρέμα δρα ανακουφιστικά, αλλά σταδιακά στοχεύει στο πρόβλημα και το καταπολεμά.