Αποσμητικά

Τα υπέροχα, μεθυστικά, εξωτικά ή διακριτικά αρώματα τους και τα φυσικά συστατικά τους θα χαρίσουν στο δέρμα σας την προστασία, που χρειάζεται με τα αποσμητικά για να νιώθετε φρεσκάδα κάθε στιγμή της ημέρας. Αποσμητικά σώματος με φυσικά συστατικά, τα οποία θα γίνουν η αγαπημένη σας συνήθεια μόλις τα δοκιμάσετε. Επιλέξτε το άρωμα, που ταιριάζει με τον τύπο και την προσωπικότητα σας, διαλέξτε ανάμεσα σε δεκάδες φυσικά συστατικά που θα σας καταπλήξουν με τις ιδιότητες τους ή δοκιμάστε περισσότερα από ένα μέχρι να καταλήξετε τελικά σε αυτό που θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σας. Εμείς έχουμε συγκεντρώσει για σας τις καλύτερες σειρές φυσικών αποσμητικών με αιθέρια έλαια, χωρίς προσθήκη συνθετικών ή αλουμινίου, τα οποία απορροφούνται γρήγορα από το δέρμα, αφήνοντας μία υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης που διαρκεί όλη μέρα. Εδώ θα βρείτε, επίσης, αποσμητικά με μελισσοκέρι, μαγειρική σόδα και σκόνη αραβοσίτου, που χαρίζουν στο δέρμα το υπέροχο άρωμα τους, αλλά και μοναδική απαλότητα.

Φίλτρα
Κλείσιμο
  Μάρκες
  Περιοχή
  Τύπος δέρματος
  Τύπος επιδερμίδας
  Τύπος κρέμας
  Τύπος μαλλιών
  Εκπτωτικά σχήματα
  Εύρος τιμής
  -

Προϊόντα 24

 • Body mist με Αιθέρια Έλαια Γερανιού και Φασκόμηλου το οποίο περιέχει μία σειρά από αιθέρια έλαια από τα οποία παίρνει το υπέροχο άρωμα του.
  15.90

  Ένα body mist – αποσμητικό με αιθέρια έλαια από γεράνι και φασκόμηλο, τα οποία χαρίζουν το άρωμα τους στο συγκεκριμένο προϊόν. Ένα αποσμητικό με 100% φυσικά συστατικά, το οποίο περιέχει μία σειρά από αιθέρια έλαια από τα οποία παίρνει και το υπέροχο άρωμα του. Τα δύο βασικά έλαια από γεράνι και φασκόμηλο συνδυάζονται υπέροχα με τα αιθέρια έλαια από λουίζα, ευκάλυπτο και ροδάκινο, ενώ το συγκεκριμένο body mist έχει εμπλουτιστεί επίσης με πρόπολη, βιταμίνες και πανθενόλη για ενυδάτωση, θρέψη, αίσθηση φρεσκάδας, αλλά και αντιβακτηριακή δράση. Ένα πρωτοποριακό προϊόν, φτιαγμένο με μία συνταγή που οι μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου δημιούργησαν με πολλή προσοχή και μόνο με τα καλύτερα φυσικά συστατικά.

              

 • Body mist με Αιθέρια Έλαια Κάρδαμου και Σανδαλόξυλου περιέχει μία σειρά από αιθέρια έλαια από τα οποία παίρνει και το υπέροχο άρωμα του.
  15.90

  Ένα πρωτοποριακό προϊόν, φτιαγμένο με μία συνταγή που οι μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου δημιούργησαν με πολλή προσοχή και μόνο με τα καλύτερα φυσικά συστατικά, το συγκεκριμένο body mist – αποσμητικό χαρίζει ένα ιδιαίτερο άρωμα σε όλο το σώμα. Από 100% φυσικά συστατικά, το αποσμητικό αυτό περιέχει μία σειρά από αιθέρια έλαια από τα οποία παίρνει και το υπέροχο άρωμα του. Τα δύο βασικά έλαια από κάρδαμο και σανδαλόξυλο, που χαρίζουν το άρωμα τους στο συγκεκριμένο αποσμητικό, συνδυάζονται υπέροχα και με τα αιθέρια έλαια από βανίλια, νεράντζι και μοσχοκάρυδο. Το συγκεκριμένο body mist έχει εμπλουτιστεί επίσης με πρόπολη, βιταμίνες και πανθενόλη για ενυδάτωση, θρέψη, αίσθηση φρεσκάδας, αλλά και αντιβακτηριακή δράση.

              

 • Το Body mist με Αιθέρια Έλαια Κέδρου και Τσάι του Βουνού περιέχει μία σειρά από αιθέρια έλαια από τα οποία παίρνει και το υπέροχο άρωμα του.
  15.90

  Ένα body mist – αποσμητικό από 100% φυσικά συστατικά, το οποίο περιέχει μία σειρά από αιθέρια έλαια από τα οποία παίρνει και το υπέροχο άρωμα του. Τα δύο βασικά έλαια από κέδρο και τσάι του βουνού, που χαρίζουν το άρωμα τους στο συγκεκριμένο αποσμητικό, συνδυάζονται υπέροχα και με τα αιθέρια έλαια από κανέλα, κίτρο και νάρκισσο. Το συγκεκριμένο body mist έχει εμπλουτιστεί επίσης με πρόπολη, βιταμίνες και πανθενόλη για ενυδάτωση, θρέψη, αίσθηση φρεσκάδας, αλλά και αντιβακτηριακή δράση. Ένα πρωτοποριακό προϊόν, φτιαγμένο με μία συνταγή που οι μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου δημιούργησαν με πολλή προσοχή και μόνο με τα καλύτερα φυσικά συστατικά.

              

 • Body mist με Αιθέρια Έλαια Λεβάντας και Πορτοκαλιού το οποίο περιέχει μία σειρά από αιθέρια έλαια και 100% φυσικά συστατικά.
  15.90

  Ένα body mist – αποσμητικό με υπέροχο και γλυκό άρωμα, το οποίο περιέχει μία σειρά από αιθέρια έλαια και 100% φυσικά συστατικά. Τα δύο βασικά έλαια από λεβάντα και πορτοκάλι, που χαρίζουν το άρωμα τους στο συγκεκριμένο αποσμητικό, συνδυάζονται υπέροχα και με τα αιθέρια έλαια από χαμομήλι, γαρύφαλλο και γκρέιπ φρουτ. Το συγκεκριμένο body mist έχει εμπλουτιστεί επίσης με πρόπολη, βιταμίνες και πανθενόλη για ενυδάτωση, θρέψη, αίσθηση φρεσκάδας, αλλά και αντιβακτηριακή δράση. Ένα πρωτοποριακό προϊόν, φτιαγμένο με μία συνταγή που οι μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου δημιούργησαν με πολλή προσοχή και μόνο με τα καλύτερα φυσικά συστατικά.

              

 • Body mist με Αιθέρια Έλαια Φράουλας και Καρπουζιού το οποίο περιέχει μία σειρά από αιθέρια έλαια και 100% φυσικά συστατικά.
  15.90

  Ένα body mist – αποσμητικό με υπέροχο και γλυκό άρωμα, το οποίο περιέχει μία σειρά από αιθέρια έλαια και 100% φυσικά συστατικά. Τα δύο βασικά έλαια από φράουλα και καρπούζι, που χαρίζουν το άρωμα τους στο συγκεκριμένο αποσμητικό, συνδυάζονται υπέροχα και με τα αιθέρια έλαια από κανέλλα, βανίλια και λεβάντα. Το συγκεκριμένο body mist έχει εμπλουτιστεί επίσης με πρόπολη, βιταμίνες και πανθενόλη για ενυδάτωση, θρέψη, αίσθηση φρεσκάδας, αλλά και αντιβακτηριακή δράση. Ένα πρωτοποριακό προϊόν, φτιαγμένο με μία συνταγή που οι μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου δημιούργησαν με πολλή προσοχή και μόνο με τα καλύτερα φυσικά συστατικά.

              

 • body mist με αιθέριο ελαιο τριανταφύλλου μαστίχα χίου
  15.90

  Ένα υπέροχο αποσμητικό σώματος -body mist με αιθέρια έλαια, το οποίο αποτελεί κομμάτι μιας σειράς αποσμητικών φτιαγμένα μόνο με τα καλύτερα φυσικά συστατικά από τις μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου. Το συγκεκριμένο body mist αποτελείται από πέντε αιθέρια έλαια, άγριο τριαντάφυλλο, μαστίχα Χίου, palmarosa, κανέλα και γκρέιπφρουτ.Ένα αποσμητικό με 100% φυσικά συστατικά, το οποίο εκτός από τα αιθέρια έλαια που περιέχει και από τα οποία παίρνει και το υπέροχο άρωμα του, έχει εμπλουτιστεί με πρόπολη, βιταμίνες και πανθενόλη για ενυδάτωση, θρέψη, φρεσκάδα, αλλά και αντιβακτηριακή δράση.

              

 • Αποσμητικό roll-on με Αλόη αλλά και με μία μοναδική φόρμουλα περιποίησης του δέρματος με επτά βιολογικά εκχυλίσματα.
  6.50

  Αποσμητικό Roll-on με βιολογική αλόη, αλλά και με μία μοναδική φόρμουλα περιποίησης του δέρματος με επτά βιολογικά εκχυλίσματα. Ένα αποσμητικό που χαρίζει φρεσκάδα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά, σέβεται το δέρμα και το περιβάλλον και περιέχει πολύτιμα συστατικά από βιολογικές καλλιέργειες. Στο συγκεκριμένο αποσμητικό έχει αποφευχθεί η χρήση αλάτων αργιλίου και οξειδίου του ψευδαργύρου.

     

 • Αποσμητικό roll-on με Βερίκοκο και Άνθη Κουφοξυλιάς για να σας προσφέρει υπέροχη φρεσκάδα όλη μέρα με εκπληκτικά συστατικά.
  6.50

  Ένα αποσμητικό Roll-on με βιολογικό έλαιο από βερίκοκο και εκχύλισμα από βιολογικά άνθη κουφοξυλιάς. Ιδανικό για να σας προσφέρει υπέροχη φρεσκάδα όλη μέρα, ενώ παράλληλα τα εκπληκτικά συστατικά του φροντίζουν, ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα αποτρέποντας την ξηρότητα. Με υπέροχο διακριτικό φυσικό άρωμα, είναι ένα προϊόν που μπορείτε α χρησιμοποιείτε καθημερινά γνωρίζοντας ότι σέβεται τόσο το δέρμα σας όσο και το περιβάλλον. Όπως σε όλα τα αποσμητικά της σειράς αποφεύγεται η χρήση αλάτων αργιλίου και οξειδίου του ψευδαργύρου.

     

 • Αποσμητικό spray Essential Elements με Εκχύλισμα Καλέντουλας το οποίο εμποδίζει τις οσμές του ιδρώτα και χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας όλη ημέρα.
  8.49

  Αποσμητικό σπρέι με εκχύλισμα καλέντουλας της σειράς  Essential Elements, ιδανικό για να νιώθετε αίσθηση φρεσκάδας όλη την ημέρα. Έχει εμπλουτιστεί με νερό από κριθάρι και έλαιο από σπόρο κάνναβης, τα οποία χαρίζουν στο δέρμα βαθιά περιποίηση, καθώς και με εκχύλισμα λεμονιού και έλαιο δυόσμου, που προσφέρουν αξεπέραστη  αναζωογόνηση. Ένα αποσμητικό με φυσικά συστατικά για όσους θέλουν να προσφέρουν στο σώμα τους την ιδιαίτερη εμπειρία των βιολογικών προϊόντων.

     

 • Αποσμητικό spray Pure Elements με Εκχύλισμα Φασκόμηλου το οποίο συστήνεται για το ευαίσθητο δέρμα και χαρίζει φρεσκάδα όλη μέρα.
  8.49

  Αποσμητικό σπρέι με εκχύλισμα από φασκόμηλο και έλαιο δυόσμου της σειράς Pure Elements, το οποίο συστήνεται για το ευαίσθητο δέρμα. Χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη την ημέρα και καταπολεμά τις οσμές χάρη στα φυσικά συστατικά του, που διαθέτουν ισχυρές αποσμητικές ιδιότητες. Επιπλέον, το εκχύλισμα από φασκόμηλο έχει στυπτική δράση, το έλαιο δυόσμου χαρίζει έντονη φρεσκάδα, ενώ το νερό από κριθάρι και το εκχύλισμα από καλέντουλα και φύκια χλωρέλλας προσφέρουν θρέψη στο δέρμα.

     

 • Αποσμητικό spray Rich Elements με Εκχύλισμα Ροδιού που διεγείρει τις αισθήσεις αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα για όλη την ημέρα.
  8.49

  Αποσμητικό spray της σειράς Rich Elements, το οποίο οφείλει μεγάλο μέρος των ευεργετικών του ιδιοτήτων στο εκχύλισμα ροδιού, το οποίο τονώνει και διεγείρει τις αισθήσεις αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης στο δέρμα για ολόκληρη την ημέρα. Το συγκεκριμένο αποσμητικό περιέχει, επίσης, νερό από κριθάρι και εκχύλισμα από καλέντουλα, τα οποία έχει διαπιστωθεί ότι περιποιούνται το δέρμα, καθώς και εκχύλισμα από βάλσαμο λεμονιού, αλλά και έλαιο δυόσμου, τα οποία προσφέρουν αξεπέραστη φρεσκάδα.

     

 • Ένα unisex αποσμητικό spray με Αλόη που προσφέρει μια ευχάριστη φρεσκάδα όλη μέρα και ουδέτερο άρωμα.
  7.90

  Ένα unisex αποσμητικό σπρέι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα βιολογικής αλόης, που προσφέρει μια ευχάριστη φρεσκάδα όλη μέρα. Έχει ουδέτερο άρωμα και μεγάλη διάρκεια προστασίας από την κακοσμία, ενώ οι εκπληκτικές ιδιότητες της αλόης βοηθούν το δέρμα να παραμένει ενυδατωμένο και προστατευμένο. Παρασκευάζεται με φυσικά συστατικά και νερό αλπικών πηγών.