Αναιμία

Εμπιστευθείτε τα φυσικά συστατικά και γνωρίστε μοναδικά προϊόντα, που μπορούν να επιλύσουν προβλήματα όπως η αναιμία με ήπιο τρόπο και χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό! Η έλλειψη σιδήρου ή αλλιώς αναιμία μπορεί να αντιμετωπιστεί με απόλυτα φυσικό τρόπο, καθώς υπάρχουν βότανα, τα οποία όταν συνδυάζονται σωστά μπορούν να προσφέρουν τα μοναδικά οφέλη τους στον οργανισμό αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα της αναιμίας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η τσουκνίδα και το ρόδι είναι δύο συστατικά ιδιαίτερα πλούσια σε σίδηρο, που μπορούν να ενισχύσουν τον οργανισμό με φυσικό τρόπο παρέχοντας του ότι χρειάζεται για τη σωστή λειτουργία του. Παράλληλα, τόσο η τσουκνίδα όσο και το ρόδι περιέχουν σημαντικές ποσότητες βιταμίνης C, η οποία απαιτείται για την καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου. Η φύση πάντα προνοεί, αρκεί να την εμπιστευτούμε.

Φίλτρα
Κλείσιμο
  Μάρκες
  Περιοχή
  Τύπος δέρματος
  Τύπος επιδερμίδας
  Τύπος κρέμας
  Τύπος μαλλιών
  Εκπτωτικά σχήματα
  Εύρος τιμής
  -

Προϊόν 1

 • Βάμμα με Τσουκνίδα και Εκχύλισμα Ροδιού το οποίο απευθύνεται σε άτομα, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αναιμίας. -13% έκπτωση
  Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

  Το βάμμα για την αναιμία είναι ένα προϊόν, που οι μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως έχουν δημιουργήσει με μεγάλη προσοχή συνδυάζοντας βότανα, τα οποία έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο, όπως επίσης και σε βιταμίνη C, η οποία είναι απαραίτητη για τη σωστή απορρόφηση του από τον οργανισμό. Πρόκειται για ένα βάμμα, που περιέχει μεταξύ άλλων τσουκνίδα και εκχύλισμα ροδιού και το οποίο απευθύνεται σε άτομα, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αναιμίας με σκοπό να τα βοηθήσει να διατηρήσουν ή να αυξήσουν τις τιμές του σιδήρου στον οργανισμό τους συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη λειτουργία του. Άλλωστε, τόσο η τσουκνίδα όσο και το ρόδι περιέχουν σίδηρο, αλλά και την πολύτιμη βιταμίνη C, προσφέροντας στον οργανισμό στοιχεία, που απαιτούνται για τη σωστή λειτουργία του.