Φροντίδα Χειλιών με Μοναστηριακά Προϊόντα

Φροντίδα χειλιών με μοναστηριακά προϊόντα. Η φύση παρέχει τα καλύτερα φυσικά υλικά για να αντιμετωπίσετε τα ξηρά και σκασμένα χείλη. Τα μοναστηριακά προϊόντα μπορούν σίγουρα να καλύψουν κάθε ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας, όπως η φροντίδα των χειλιών, καθώς όχι μόνο έχουν εξαιρετικές ιδιότητες, αλλά παράλληλα απευθύνονται σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας, ενώ η παρασκευή τους με αγνά υλικά διασφαλίζει το γεγονός πως ο οργανισμός μας δεν επιβαρύνεται από χημικά ή συντηρητικά. Όταν λοιπόν, ενώνονται οργανικό κερί μέλισσας, λάδι καρύδας, δενρολίβανο, αλλά και καλέντουλα δημιουργείται ένα εκπληκτικό lip balm, το οποίο χαρίζει ενυδάτωση, θρέψη, κρατάει τα χείλη απαλά και επιπλέον τα προστατεύει από ερεθισμούς. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, αλλά και για κάθε εποχή του χρόνου για να προστατεύει τα χείλη από τις καιρικές συνθήκες είτε πρόκειται για καλοκαίρι είτε για χειμώνα. Εμπιστευθείτε τη φύση σε κάθε φάση της καθημερινότητας σας και ξαναγνωρίστε τον εαυτό σας.

Φίλτρα
Κλείσιμο
  Μάρκες
  Περιοχή
  Τύπος δέρματος
  Τύπος επιδερμίδας
  Τύπος κρέμας
  Τύπος μαλλιών
  Εκπτωτικά σχήματα
  Εύρος τιμής
  -

Προϊόν 1

 • Lip Balm με Κερί Μέλισσας, Καλέντουλα και Φυτικά Έλαια για ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα χείλη και τα διατηρεί απαλά.
  4.50

  Ένα εκπληκτικό προϊόν για τα χείλη, το οποίο οι μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως δημιούργησαν με συστατικά που απλόχερα χαρίζει η φύση, καθένα από τα οποία διαθέτει μία σειρά ιδιοτήτων, όπως ενυδάτωση, θρέψη, απαλυντικοί παράγοντες, ανακούφιση από ερεθισμούς ή επουλωτική δράση. Το συγκεκριμένο lip balm είναι εξαιρετικά ενυδατικό, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα χείλη και τα διατηρεί απαλά και χωρίς ερεθισμούς. Άλλωστε, ένα από τα βασικά συστατικά του, το οργανικό κερί μέλισσας δημιουργεί ένα προστατευτικό «φιλμ» στα χείλη προστατεύοντας τα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.