Λοιμώξεις ουροποιητικού

Εκπληκτικά βότανα, που αξίζουν μια θέση στο τραπέζι και το… φαρμακείο σας, καθώς χάρη στα συστατικά τους καταπολεμούν τις λοιμώξεις ουροποιητικού! Η ρίγανη και το παράγωγο της το ριγανέλαιο έχει διαπιστωθεί από μελέτες ότι διαθέτουν ισχυρή αντιμικροβιακή δράση και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση μιας σειράς από λοιμώξεις, όπως είναι και οι λοιμώξεις ουροποιητικού συστήματος. Από έρευνες που έχουν γίνει έχει προκύψει πως το έλαιο ρίγανης έχει την ιδιότητα να δημιουργεί ένα μη φιλικό περιβάλλον για ιούς, μύκητες και βακτήρια, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπει την ανάπτυξη τους και έτσι να προστατεύει τον οργανισμό από τις λοιμώξεις. Το ριγανέλαιο μπορεί πολύ εύκολα να ενταχθεί στις καθημερινές διατροφικές μας συνήθειες, προκειμένου είτε να προστατεύσει τον οργανισμό μας ενισχύοντας τις άμυνες του, είτε να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε λοιμώξεις που μας ταλαιπωρούν.

Φίλτρα
Κλείσιμο
  Μάρκες
  Περιοχή
  Τύπος δέρματος
  Τύπος επιδερμίδας
  Τύπος κρέμας
  Τύπος μαλλιών
  Εκπτωτικά σχήματα
  Εύρος τιμής
  -

Προϊόντα 2

 • Βάμμα Εχινάκεια για την προστασία από κρυολογήματα και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου με μοναστηριακή συνταγή. -13% έκπτωση
  12.90

  Βάμμα με Εχινάκεια για την προστασία από κρυολογήματα και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου με μοναστηριακή συνταγή. Το συγκεκριμένο βάμμα ενισχύει με φυσικό τρόπο το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύει από ιούς, κρυολογήματα και λοιμώξεις του αναπνευστικού και ξεχωρίζει για την ισχυρή αντιική, αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριδιακή του δράση. Πιο συγκεκριμένα, η εχινάκεια, έχει παρατηρηθεί, πως διαθέτει την ικανότητα να ενεργοποιεί τον οργανισμό για να παράγει περισσότερα λευκά αιμοσφαίρια, τα οποία με τη σειρά τους καταπολεμούν τις λοιμώξεις. Ενδείκνυται ακόμη και για μυκητίαση, ουρολοίμωξη, ωτίτιδα, αλλεργίες, πονόλαιμο, βρογχίτιδα, καθώς και για την ακμή και τη ψωρίαση.

              

 • Το ριγανέλαιο παράγεται από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως με την μέθοδο της απόσταξης από το βότανο της ρίγανης. -13% έκπτωση
  12.90

  Το ριγανέλαιο είναι ένα εκπληκτικό φυσικό προϊόν, που μελέτες έχουν αποδείξει, ότι δίκαια ονομάζεται το αντιβιοτικό της φύσης. Πρόκειται για ένα φυσικό έλαιο, που παράγεται από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως με τη διαδικασία της απόσταξης από το βότανο της ρίγανης, το οποίο είναι πολύ πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά. Τα κύρια συστατικά του ελαίου ρίγανης είναι η καρβακρόλη και η θυμόλη, δύο φαινόλες με σημαντική αντιοξειδωτική δράση, ενώ περιλαμβάνει και άλλες ουσίες όπως τερπένια, ροσμαρινικό οξύ, ναριντζίνη και βήτα καρυοφιλλίνη. Το έλαιο ρίγανης εμφανίζει, επίσης, σημαντικές αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που το κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων βοτάνων, το οποίο επάξια κερδίζει μία θέση στην κουζίνα μας χάρη στα μοναδικά συστατικά του και την ισχυρή δράση του.