Κεραλοιφές

Η σύγχρονη γνώση συναντά την παράδοση και δημιουργεί μοναδικά προϊόντα περιποίησης και προστασίας. Οι κεραλοιφές θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας σας.  Απόλυτα φυσικά προϊόντα, που βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές, δημιουργούνται με σεβασμό και υπακούουν στη σύγχρονη γνώση. Οι κεραλοιφές εκτός από την πλούσια ενυδάτωση και θρέψη που προσφέρουν στην επιδερμίδα έχουν και μία σειρά από ιδιαίτερα σημαντικές δράσεις. Δοκιμάστε την κεραλοιφή με έλαιο σταφυλιού με ισχυρή επουλωτική και αναπλαστική δράση, η οποία είναι ιδανική για ερεθισμούς της επιδερμίδας, συγκάματα, εγκαύματα, αλλά και για σκασμένα χέρια και χείλη ή την κεραλοιφή με έλαιο λεβάντας και αμυγδάλου, η οποία προσφέρει άμεση και βαθιά ενυδάτωση σε πρόσωπο, σώμα και χέρια και συστήνεται σε ξηρές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες, καθώς και ε άτομα με ραγάδες, εγκαύματα ή ακόμη και προβλήματα ακμής.

Φίλτρα
Κλείσιμο
  Μάρκες
  Περιοχή
  Τύπος δέρματος
  Τύπος επιδερμίδας
  Τύπος κρέμας
  Τύπος μαλλιών
  Εκπτωτικά σχήματα
  Εύρος τιμής
  -

Προϊόντα 2

 • Κεραλοιφή με Έλαιο Σταφυλιού με επουλωτική και αναπλαστική δράση με βάση το έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού (γιγαρτέλαιο). -36% έκπτωση
  Η αρχική τιμή ήταν: 14.00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 9.00€.

  Μία παραδοσιακή κεραλοιφή με επουλωτική και αναπλαστική δράση με βάση το έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού (γιγαρτέλαιο). Τα πολύτιμα συστατικά της χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση και προστατεύουν το δέρμα αφήνοντας το υγιές. Μια απλή επάλειψη αρκεί για να επουλώσει ερεθισμούς της επιδερμίδας, εγκαύματα, συγκάματα, σκασμένα χείλη, αλλά και ταλαιπωρημένα χέρια.

 • κηραλοιφή με έλαιο λεβάντας αμυγδάλουκηραλοιφή με έλαιο λεβάντας αμυγδάλου
  7.50

  Ένα 100% φυσικό προϊόν η συγκεκριμένη κηραλοιφή έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει άμεση και βαθιά ενυδάτωση στο σώμα, στα χέρια και στο πρόσωπο. Ένα εκπληκτικό προϊόν, το οποίο χάρη στα συστατικά του, όπως το μελισσοκέρι, το αμυγδαλέλαιο και η λεβάντα, είναι ιδανικό για να αναπληρώσει τη χαμένη υγρασία σε ξηρές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Παράλληλα συστήνεται ενάντια σε εγκαύματα, ραγάδες, προβλήματα ακμής και ερεθισμένου δέρματος, καθώς επίσης και για ξηρούς αγκώνες και φτέρνες, αλλά και για την ανακούφιση της σκασμένης επιδερμίδας. Η συγκεκριμένη κηραλοιφή είναι ιδανική για βαθιά ενυδάτωση, ενώ επιπλέον έχει επουλωτική και αντιφλεγμονώδη δράση και παρέχει αντιγηραντική προστασία. Πρόκειται για ένα φυσικό καλλυντικό χωρίς πρόσθετα συντηρητικά.