Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγιστει ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος προιόν, εμφανώς ταλαιπωρημένη συσκευασία κλπ).

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και αναλόγως του τρόπου που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και του τρόπου που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

1. Βήμα

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση σχετικά με τα προϊόντα που παραλάβατε και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

2. Βήμα

Τοποθετήστε τα προϊόντα σε μια ασφαλή συσκευασία και τα αποστέλλετε με δική σας χρέωση μέσω της εταιρείας κούριερ της επιλογής σας στα παρακάτω στοιχεία:

Heaven of Beauty
Μητροπόλεως 34
Θεσσαλονίκη
ΤΚ 54623
Ελλάδα

3. Βήμα

Μόλις παραληφθούν και ελεγχθούν από την ομάδα μας, ξεκινάει η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας. Τόσο γρήγορα και απλά!