Επιστροφές

Διαδικασία Επιστροφής

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε χωρίς να υποχρεούστε να ανακοινώσετε προς εμάς το λόγο επιστροφής τους και να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους από τον διανομέα (σύμφωνα με την § 10 του άρθρου 4 Ν. 2251/1994).

Όροι και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων:

  • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί και συνοδεύονται από τα καρτελάκια και τις ετικέτες τους καθώς και από την απόδειξη λιανικής πώλησης.
  • Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται στην τρέχουσα τιμή του εκάστοτε είδους κατά την ημερομηνία παραλαβής τους από την κούριερ από το κατάστημα της Heaven of Beauty.

Οι επιστροφές των χρημάτων γίνονται εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο ενδέχεται να καθυστερήσει η επιστροφή εάν η Heaven of Beauty δεν λάβει τα προϊόντα ή την απόδειξη για την επιστροφή τους. Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλέξει ο πελάτης κατά την παραγγελία του θα γίνει αντίστοιχα και η επιστροφή χρημάτων:

  • Για Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα on-line, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην κάρτα.
  • Για Αντικαταβολή ή Κατάθεση σε τράπεζα θα πρέπει να μας δώσετε το IBAN ενός τραπεζικού λογαριασμού, το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου όπως και την τράπεζα την οποία αφορά.
  • Για αγορές μέσω Paypal, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων μέσω Paypal.

Στα χρήματα που θα επιστραφούν προς εσάς, περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από εσάς για την αγορά του προϊόντος. Τα έξοδα για την επιστροφή βαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.

Για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας για να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

1. Βήμα

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση σχετικά με τα προϊόντα που παραλάβατε και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

2. Βήμα

Τοποθετήστε τα προϊόντα σε μια ασφαλή συσκευασία και τα αποστέλλετε με δική σας χρέωση μέσω της εταιρείας κούριερ της επιλογής σας στα παρακάτω στοιχεία:

Heaven of Beauty
Μητροπόλεως 34
Θεσσαλονίκη
ΤΚ 54623
Ελλάδα

3. Βήμα

Μόλις παραληφθούν και ελεγχθούν από την ομάδα μας, ξεκινάει η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας. Τόσο γρήγορα και απλά!