Ενεργοποίηση πεπτικού

Βοηθήστε το πεπτικό σας σύστημα να λειτουργεί σωστά και χαρίστε υγεία και τόνωση σε ολόκληρο τον οργανισμό σας! Η ενεργοποίηση πεπτικού με απόλυτα φυσικά συστατικά! Το πεπτικό σύστημα περιλαμβάνει μερικά από τα βασικότερα όργανα στο ανθρώπινο σώμα και η σωστή λειτουργία του είναι ικανή να δώσει ώθηση και καλή υγεία σε όλο τον οργανισμό. Όταν κάνουμε λόγο για ενεργοποίηση πεπτικού σημαίνει ότι διευκολύνεται η πέψη, δε συσσωρεύεται το λίπος και ο οργανισμός μπορεί να απορροφά πιο εύκολα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται απορρίπτοντας οτιδήποτε βλαβερό. Φυσικά, με τον τρόπο αυτό μειώνονται τα φουσκώματα και οι καούρες και ευνοείται η διατήρηση ενός σωστού σωματικού βάρους. Εδώ θα βρείτε ένα υπέροχο προϊόν, το βάμμα αρτεμισίας, το οποίο χρησιμοποιείται για να τονώσει το πεπτικό σύστημα και κατ’ επέκταση να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού. Φτιαγμένο από μοναχές το συγκεκριμένο προϊόν είναι απόλυτα φυσικό και χωρίς χημικές ουσίες.

Φίλτρα
Κλείσιμο
  Μάρκες
  Περιοχή
  Τύπος δέρματος
  Τύπος επιδερμίδας
  Τύπος κρέμας
  Τύπος μαλλιών
  Εκπτωτικά σχήματα
  Εύρος τιμής
  -
 • Βάμμα με Αρτεμισία με το οποίο μπορούμε να πετύχουμε τη διατήρηση ή ακόμη και τη μείωση του βάρους σε συνδυασμό με μία σωστή διατροφή. -13% έκπτωση
  12.90

  Το βάμμα αρτεμισίας από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν με το οποίο μπορούμε να πετύχουμε τη διατήρηση ή ακόμη και τη μείωση του σωματικού βάρους σε συνδυασμό με μία σωστή διατροφή. Το συγκεκριμένο βάμμα ενεργοποιεί και τονώνει τον οργανισμό, βελτιώνει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και βοηθάει στη χώνεψη των λιπαρών ουσιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός να λειτουργεί καλύτερα και επομένως να μη συσσωρεύει λίπος. Ένα από τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου βάμματος, είναι ότι αποτελείται από φυτικά εκχυλίσματα και έτσι ο οργανισμός δεν επιβαρύνεται με χημικές ουσίες.

              

  Προσθήκη στο καλάθι