Βάμμα με Τζίντζερ 50ml

-13% έκπτωση

12.90

Το βάμμα Τζίντζερ παρασκευάζεται με μοναστηριακή συνταγή από τις μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου και είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν με ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές και αναλγητικές ιδιότητες. Μάλιστα, μελέτες έχουν δείξει ότι διαθέτει ακόμη και αντικαρκινική δράση. Το συγκεκριμένο βάμμα συστήνεται σε μία σειρά από προβλήματα του πεπτικού, καθώς έχει διαπιστωθεί πως βοηθάει στην πέψη, τη ναυτία, στο έλκος στομάχου, αλλά και σε στομαχικές διαταραχές. Επιπλέον, συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και ανακουφίζει από τα συμπτώματα της γρίπης και του κρυολογήματος, βοηθάει στη θεραπεία της χρόνιας κόπωσης και θεωρείται ιδανικό και για την καύση λίπους, ενώ προλαμβάνει και την εμφάνιση καρδιακών παθήσεων. Τόσο το βάμμα τζίντζερ όσο και τα βάμματα γενικότερα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να λάβει ο οργανισμός σας τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Το βάμμα τζίντζερ χρησιμοποιείται για να βελτιώσει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος, επιπλέον ενισχύει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τις τροφές και βοηθάει στην καύση του λίπους, συμβάλλει στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας, καταπολεμά τον στομαχόπονο και τους πονοκεφάλους και διαθέτει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επίσης, έχει διαπιστωθεί πως το τζίντζερ έχει αντιμικροβιακή και αντιπυρετική δράση γι’ αυτό και συστήνεται για την καταπολέμηση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος, επίσης ανακουφίζει τα συμπτώματα του άσθματος, μειώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης και συμβάλλει στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης.

Που Ενδείκνυται

Το βάμμα τζίντζερ συστήνεται σε άτομα με προβλήματα του πεπτικού συστήματος, αλλά και σε όσους θέλουν να ανακουφιστούν από τα δυσάρεστα συμπτώματα του κρυολογήματος και να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Χρήση

Η χρήση του αλκοόλ στα βάμματα διασφαλίζει την παρουσία των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών συστατικών του βοτάνου στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, συντελεί στην απορρόφηση του προϊόντος από τον οργανισμό αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση και την αποτελεσματικότητα του. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποφύγετε τη λήψη αλκοόλ διαλύστε το βάμμα σε ζεστό νερό. Στη συνέχεια αφήστε το για λίγα λεπτά, ώστε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ.

 

Συστήνεται οι ενήλικες να λαμβάνουν 8-10 σταγόνες σε λίγο νερό, 2-3 φορές την ημέρα για διάστημα 10 ημερών. Κάνουμε  παύση 10 ημέρες και επαναλαμβάνουμε με την ίδια δοσολογία.

Δεν πρέπει να καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και από παιδιά κάτω των 12 ετών.

Συστατικά

Τζίντζερ,  Αλκοόλη 50%

 

100% Φυσικό Προϊόν

Βάμμα με Τζίντζερ για προβλήματα του πεπτικού και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου με μοναστηριακή συνταγή.

Βάμμα με Τζίντζερ 50ml

12.90

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες