Κεραλοιφή με Αγιόκλημα 30ml

9.90

Μία εκπληκτική κεραλοιφή, η οποία παρασκευάζεται μόνο από φυσικά συστατικά, όπως το αγιόκλημα, αλλά και η καλέντουλα, η λεβάντα, η αλόη και το βαλσαμέλαιο, ενώ τη σύνθεση της ενισχύει ακόμη περισσότερο το αγνό μελισσοκέρι. Φτιαγμένη από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου με σεβασμό στη φύση ενδείκνυται για μία σειρά από δερματικά προβλήματα όπως εκζέματα, δερματίτιδες, μώλωπες, αλλά και εγκαύματα. Επιπλέον, η συγκεκριμένη κεραλοιφή προσφέρει πλούσια ενυδάτωση προσφέροντας στο δέρμα όλη την υγρασία που του χρειάζεται.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Το αγιόκλημα έχει καταπραϋντική, αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση, επιδρά θετικά στην αρθρίτιδα καθώς είναι γνωστό αναλγητικό και επιπλέον διαθέτει ηρεμιστικές και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες. Παράλληλα, με το άρωμα του ανακουφίζει από το στρες και το άγχος και αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας στον οργανισμό. Η καλέντουλα συμβάλλει στη μείωση των φλεγμονών και τη γρήγορη αποθεραπεία των πληγών, λόγω των αντισηπτικών της ιδιοτήτων, ενώ το βαλσαμέλαιο έχει και αυτό αντισηπτικές, αλλά και ισχυρές  επουλωτικές ιδιότητες. Χάρη στην ικανότητα του βοηθάει στη διαδικασία ανάπλασης είναι αποτελεσματικό σε εγκαύματα, χτυπήματα, μώλωπες και σε δερματικά προβλήματα.

Που Ενδείκνυται

Η συγκεκριμένη κεραλοιφή χάρη στα συστατικά της προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και ενδείκνυται για δερματικά προβλήματα, όπως εκζέματα, αλλά και για εγκαύματα, εκδορές, τσιμπήματα, συστήνεται σε κατακλίσεις, καθώς επίσης και για φουσκάλες, οιδήματα και ρευματισμούς, ενώ συμβάλλει και στην επούλωση πληγών.

Χρήση

Απλώνουμε την αλοιφή στο σημείο που εντοπίζεται το πρόβλημα σε καθημερινή βάση.

 

Γυναίκες σε εγκυμοσύνη ή περίοδο θηλασμού θα πρέπει να συμβουλευτούν το γιατρό τους πριν προβούν σε χρήση.

Συστατικά

Αγνό μελισσοκέρι, Αλκοολούχο διάλυμα πρόπολης, Μέλι, Βαλσαμέλαιο, Καλέντουλα, Αλόη, Λεβάντα, Γαρίφαλο, Αγιόκλημα.

 

100% Φυσικό Προϊόν

Κεραλοιφή με Αγιόκλημα φτιαγμένη από τις μοναχές στην Ι.Μ Αγίου Νικολάου η οποία ενδείκνυται για μία σειρά από δερματικά προβλήματα.

Κεραλοιφή με Αγιόκλημα 30ml

9.90

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες