Βάμμα με Ελίχρυσο 50ml

-13% έκπτωση

12.90

Το βάμμα από Ελίχρυσο από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως «κρύβει» μέσα του ένα θησαυρό από πολύτιμες ιδιότητες τόσο για τον οργανισμό όσο και για την επιδερμίδα. Το συγκεκριμένο φυτό άλλωστε είναι γνωστό κυρίως λόγω των αντιφλεγμονωδών και αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων, όπως επίσης και για τη συμβολή του στην αναγέννηση του δέρματος και τη μείωση των σημαδιών της γήρανσης, ενώ χρησιμοποιείται και ως αιμοστατικό. Μάλιστα, πρόκειται για φυτό, που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για την εξαιρετική του δράση να βοηθά στην επούλωση των πληγών μετά τις μάχες. Επιπλέον,  προστατεύει το νευρικό σύστημα από το άγχος και το στρες, ενώ ωφελεί σε περιπτώσεις βήχα και άσθματος και τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Ο Ελίχρυσος δρα ως αιμοστατικό, χρησιμοποιείται σε  εγκαύματα και διαθέτει σημαντικές αντιγηραντικές, αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές και καθαριστικές ιδιότητες, ενώ συμβάλλει στην ανάπλαση των τραυματισμένων ιστών και καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης. Ακόμη, χάρη στην αντισπασμωδική του δράση συστήνεται σε περιπτώσεις βήχα και στο άσθμα, ενώ τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στο ευερέθιστο έντερο. Επιπλέον, λειτουργεί ως φυσικός λιποδιαλύτης συμβάλλοντας στην καύση του λίπους και έτσι βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας, ενώ βελτιώνει και τις ραγάδες. Τέλος, χρησιμοποιείται και σε μυϊκούς πόνους και έπειτα από σωματική καταπόνηση.

Που Ενδείκνυται

Το συγκεκριμένο βάμμα απευθύνεται σε άτομα, που επιθυμούν να τονώσουν το ανοσοποιητικό τους ή να το χρησιμοποιήσουν ως αιμοστατικό ή ακόμη και για την επούλωση πληγών και εγκαυμάτων.

Χρήση

Η χρήση του αλκοόλ στα βάμματα διασφαλίζει την παρουσία των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών συστατικών του βοτάνου στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, συντελεί στην απορρόφηση του προϊόντος από τον οργανισμό αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση και την αποτελεσματικότητα του. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποφύγετε τη λήψη αλκοόλ διαλύστε το βάμμα σε ζεστό νερό. Στη συνέχεια αφήστε το για λίγα λεπτά, ώστε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ.

 

Συστήνεται οι ενήλικες να λαμβάνουν 15 – 20 σταγόνες σε λίγο νερό, πρωί – βράδυ για διάστημα 10 ημερών. Κάνουμε  παύση 10 ημέρες και επαναλαμβάνουμε με την ίδια δοσολογία.

Δεν πρέπει να καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και από παιδιά κάτω των 12 ετών.

Συστατικά

Φρέσκος Ελίχρυσος, Αιθανόλη 40-50%

 

100% Φυσικό Προϊόν

Το βάμμα με Ελίχρυσο «κρύβει» μέσα του ένα θησαυρό από πολύτιμες ιδιότητες τόσο για τον οργανισμό όσο και για την επιδερμίδα.

Βάμμα με Ελίχρυσο 50ml

12.90

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες