Βάμμα με Καλέντουλα 50ml

-13% έκπτωση

Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

Βάμμα από φρέσκια καλέντουλα βιολογικής καλλιέργειας από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως. Πρόκειται για ένα απόλυτα φυσικό μοναστηριακό προϊόν, ένα δώρο της φύσης στον άνθρωπο, καθώς η καλέντουλα έχει μία σειρά από ιδιότητες που την καθιστούν απαραίτητη σε κάθε σπίτι. Η χρήση του ως πόσιμο σκεύασμα θεωρείται ότι βοηθάει σε προβλήματα του πεπτικού συστήματος, ενώ είναι ιδανική για δερματικά προβλήματα, καθώς βελτιώνει αμέσως δερματοπάθειες και καταπραΰνει την ενοχλητική φαγούρα, ενώ συστήνεται σε μώλωπες και τραυματισμούς. Το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, ενώ οι ιδιότητες του αποδίδουν στο μέγιστο τη δράση και αποτελεσματικότητα τους.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Η καλέντουλα διαθέτει μία μεγάλη γκάμα ιδιοτήτων και συγκεκριμένα έχει αντιβακτηριακή, αντιμυκητιασική, αντισπασμωδική, απολυμαντική και αντιπαρασιτική δράση.  Συστήνεται για προβλήματα του πεπτικού συστήματος, όπως αντιμετώπιση του έλκους και της γαστρίτιδας, για λοιμώξεις του γαστρεντερικού συστήματος, ενώ δρα και ως χωνευτικό.  Επίσης, θεωρείται ιδανικό για την περιποίηση πληγών, εγκαυμάτων και τσιμπημάτων από έντομα, για ακμή,  φλεβίτιδα, εκζέματα, εξανθήματα, αλλά και για κνησμώδεις δερματοπάθειες. Επιπλέον, χρησιμοποιείται σε διαστρέμματα, μώλωπες, ελαττώνει το πρήξιμο από τραυματισμού, ενώ είναι αποτελεσματικό και ως αποτοξινωτικό του οργανισμού.

Που Ενδείκνυται

Το βάμμα Καλέντουλας συστήνεται σε άτομα με διαταραχές του πεπτικού συστήματος, σε όσους αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα, ενώ απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα. 

Χρήση

Η χρήση του αλκοόλ στα βάμματα διασφαλίζει την παρουσία των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών συστατικών του βοτάνου στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, συντελεί στην απορρόφηση του προϊόντος από τον οργανισμό αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση και την αποτελεσματικότητα του. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποφύγετε τη λήψη αλκοόλ διαλύστε το βάμμα σε ζεστό νερό. Στη συνέχεια αφήστε το για λίγα λεπτά, ώστε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ.

 

Συστήνεται οι ενήλικες να λαμβάνουν 15 – 20 σταγόνες σε λίγο νερό, πρωί – βράδυ για διάστημα 10 ημερών. Κάνουμε  παύση 10 ημέρες και επαναλαμβάνουμε με την ίδια δοσολογία.

Δεν πρέπει να καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και από παιδιά κάτω των 12 ετών.

Συστατικά

Φρέσκια Καλέντουλα, Αιθανόλη 40-50%

 

100% Φυσικό Προϊόν

Βάμμα με Καλέντουλα βιολογικής καλλιέργειας. Ένα μοναστηριακό προϊόν από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως.

Βάμμα με Καλέντουλα 50ml

Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες