Βάμμα με Τσουκνίδα, Δεντρολίβανο, Ύσσωπο και Ηλίανθο 50ml

-13% έκπτωση

12.90

Το βάμμα για το σάκχαρο είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν με το οποίο μπορούμε να πετύχουμε τη μείωση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα. Οι μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως συνδύασαν για την παρασκευή του βότανα, τα οποία χάρη στις ουσίες που περιέχουν συμβάλλουν, ώστε να κρατηθούν υπό έλεγχο τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Με τον τρόπο αυτό και στο πλαίσιο μιας υγιεινής διατροφής βελτιώνεται η λειτουργία του οργανισμού. Το πλεονέκτημα του βάμματος, είναι ότι αποτελείται από φυτικά εκχυλίσματα και έτσι ο οργανισμός δεν επιβαρύνεται με χημικές ουσίες.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Κωδικός προϊόντος: 11001301 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Ιδιότητες

Ο ύσσωπος συστήνεται κατά του σακχάρου, ενώ δρα ως αντισπασμωδικό, αποχρεμπτικό, εφιδρωτικό, ηρεμιστικό και αντισηπτικό. Επίσης, ο ηλίανθος βοηθά σημαντικά στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα, η τσουκνίδα είναι πλούσια σε ασβέστιο που ωφελεί τα οστά, αλλά και σε κάλιο, συμβάλλοντας στην καλή αρτηριακή πίεση και την υγεία της καρδιάς, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Ακόμη, διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, που ενισχύει τις άμυνες του οργανισμού, είναι βότανο με διουρητικές ιδιότητες, στυπτικό, αποχρεμπτικό, τονωτικό και  αντιφλεγμονώδες. Τέλος το δεντρολίβανο, όπως έχει διαπιστωθεί σε μελέτες, μπορεί να συμβάλλει να κρατηθούν υπό έλεγχο τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.

Που Ενδείκνυται

Το συγκεκριμένο βάμμα συστήνεται σε άτομα, που επιθυμούν με φυσικό τρόπο να μειώσουν τις τιμές του σακχάρου στο αίμα. Καλό είναι πάντα να λαμβάνεται η γνώμη του αρμόδιου γιατρού.

Χρήση

Η χρήση του αλκοόλ στα βάμματα διασφαλίζει την παρουσία των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών συστατικών του βοτάνου στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, συντελεί στην απορρόφηση του προϊόντος από τον οργανισμό αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση και την αποτελεσματικότητα του. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποφύγετε τη λήψη αλκοόλ διαλύστε το βάμμα σε ζεστό νερό. Στη συνέχεια αφήστε το για λίγα λεπτά, ώστε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ.

 

Συστήνεται οι ενήλικες να λαμβάνουν 15 – 20 σταγόνες σε λίγο νερό, πρωί – βράδυ για διάστημα 10 ημερών. Κάνουμε  παύση 10 ημέρες και επαναλαμβάνουμε με την ίδια δοσολογία.

Δεν πρέπει να καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και από παιδιά κάτω των 12 ετών.

Συστατικά

Ύσσωπος, ηλίανθος, τσουκνίδα, δενδρολίβανο

 

100% Φυσικό Προϊόν

Βάμμα με Τσουκνίδα, Δεντρολίβανο, Ύσσωπο και Ηλίανθο για την τη μείωση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα.

Βάμμα με Τσουκνίδα, Δεντρολίβανο, Ύσσωπο και Ηλίανθο 50ml

12.90

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες