Βάμμα με Πρόπολη, Ευκάλυπτο και Σαμπούκο 50ml

-13% έκπτωση

12.90

Το βάμμα για την αντιμετώπιση του βήχα από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως είναι απολύτως φυσικό και περιλαμβάνει μία σειρά από φυτικά εκχυλίσματα, τα οποία φημίζονται για τις ιδιότητες τους στη βελτίωση προβλημάτων της αναπνευστικής οδού. Με εκχυλίσματα από ευκάλυπτο, σαμπούκο, αλλά και ενισχυμένο με πρόπολη το βάμμα αυτό είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα από λοιμώξεις του αναπνευστικού με φυσικό τρόπο. Άλλωστε ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των βαμμάτων είναι ότι διατηρούν αναλλοίωτες τις ευεργετικές ιδιότητες των συστατικών τους ενισχύοντας τον οργανισμό.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Κωδικός προϊόντος: 11000501 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Ιδιότητες

Ο ευκάλυπτος βελτιώνει τα αναπνευστικά προβλήματα, καθαρίζοντας τις αναπνευστικές οδούς. Συγκεκριμένα, δρα ως αποχρεμπτικό, βοηθώντας στην απομάκρυνση του υπερβολικού φλέγματος και της βλέννας. Η πρόπολη διαθέτει αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές, αντιμυκητιασικές και αντιϊκές ιδιότητες και θωρακίζει τον οργανισμό ενάντια στις εποχιακές λοιμώξεις. Επιπλέον, ο σαμπούκος είναι πλούσιος σε βιταμίνες, ενώ δρα ως αποχρεμπτικό, διουρητικό και εφιδρωτικό καταπολεμώντας πυρετό και βήχα.

Που Ενδείκνυται

Το συγκεκριμένο βάμμα ενδείκνυται για άτομα που θέλουν να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα από λοιμώξεις του αναπνευστικού, όπως η υπερβολική βλέννα και ο βήχας.

Χρήση

Η χρήση του αλκοόλ στα βάμματα διασφαλίζει την παρουσία των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών συστατικών του βοτάνου στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, συντελεί στην απορρόφηση του προϊόντος από τον οργανισμό αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση και την αποτελεσματικότητα του. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποφύγετε τη λήψη αλκοόλ διαλύστε το βάμμα σε ζεστό νερό. Στη συνέχεια αφήστε το για λίγα λεπτά, ώστε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ.

 

Συστήνεται οι ενήλικες να λαμβάνουν 15 – 20 σταγόνες σε λίγο νερό, πρωί – βράδυ για διάστημα 10 ημερών. Κάνουμε  παύση 10 ημέρες και επαναλαμβάνουμε με την ίδια δοσολογία.

Δεν πρέπει να καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και από παιδιά κάτω των 12 ετών.

Συστατικά

Εκχύλισμα άνθους Σαμπούκου, Εκχύλισμα Ευκάλυπτου, Εκχύλισμα Βερμπάσκο (Φλόμος), Πρόπολη, Έλαιο Ευκάλυπτου, Αιθανόλη 40-50%

 

100% Φυσικό Προϊόν

Βάμμα με Πρόπολη, Ευκάλυπτο και Σαμπούκο, τα οποία φημίζονται για τις ιδιότητες τους στη βελτίωση προβλημάτων της αναπνευστικής οδού.

Βάμμα με Πρόπολη, Ευκάλυπτο και Σαμπούκο 50ml

12.90

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες