Μοναστηριακές Κρέμες Ματιών

Οι μοναστηριακές κρέμες ματιών δημιουργήθηκαν με συστατικά, που προέρχονται απευθείας από τη φύση, ώστε να αναστέλλουν τα σημάδια της γήρανσης και να χαρίζουν νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα. Οι μοναστηριακές κρέμες ματιών φημίζονται για τις εκπληκτικές ιδιότητες τους, την παραδοσιακή μέθοδο παρασκευής, αλλά και τα υπέροχα φυσικά συστατικά τους, τα οποία χρησιμοποιούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρούν αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά στοιχεία τους. Γνωρίστε εδώ την εκπληκτική κρέμα ματιών με εκχύλισμα κόκκινου σταφυλιού και κινόα, η οποία θα βάλει φρένο στο χρόνο και τα ανεπιθύμητα σημάδια του και θα σας χαρίσει και πάλι νεανικό βλέμμα γεμάτο ζωντάνια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το κόκκινο σταφύλι έχει ισχυρότατη αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση , συσφίγγει το δέρμα, στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών και αναζωογονεί, ενώ η θρεπτική κινόα συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου διατηρώντας την επιδερμίδα νεανική.

Φίλτρα
Κλείσιμο
  Μάρκες
  Περιοχή
  Τύπος δέρματος
  Τύπος επιδερμίδας
  Τύπος κρέμας
  Τύπος μαλλιών
  Εκπτωτικά σχήματα
  Εύρος τιμής
  -

Προϊόν 1

 • Κρέμα ματιών με Εκχύλισμα Κόκκινου Σταφυλιού και Κινόα που βάζει φρένο στη φθορά του χρόνου αναστέλλοντας τα σημάδια της γήρανσης.
  19.90

  Η συγκεκριμένη κρέμα ματιών από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου, συνδυάζει τις εκπληκτικές ιδιότητες του κόκκινου κρασιού και της ευεργετικής κινόα δίνοντας μας ένα προϊόν που βάζει φρένο στη φθορά του χρόνου αναστέλλοντας τα σημάδια της γήρανσης και χαρίζει νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα. Μία κρέμα, η οποία δημιουργήθηκε με συστατικά, που προέρχονται απευθείας από τη φύση, χωρίς χημικά και απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν μία φυσική προσέγγιση στην καθημερινή τους φροντίδα, αλλά ταυτόχρονα επιθυμούν και θεαματικά αποτελέσματα από την κρέμα που έχουν επιλέξει.