Ζάχαρο

Βότανα, τα οποία γίνονται πολύτιμοι σύμμαχοι για να μειώσετε το  ζάχαρο στο αίμα, αφού είναι γνωστό ότι τα φυσικά συστατικά εκτός από ομορφιά μας χαρίζουν και καλύτερη υγεία! Τα υψηλά επίπεδα ζαχάρου στο αίμα είναι ένα πρόβλημα, που ταλαιπωρεί μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Ωστόσο μελέτες έχουν αποδείξει πως υπάρχουν φυσικοί τρόποι για να μπορέσει κάποιος να κρατήσει υπό έλεγχο το ζάχαρο στο αίμα χωρίς να επιβαρύνει τον οργανισμό του με χημικές ουσίες. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως πάντα απαιτείται και μία σωστή διατροφή, η οποία συμβάλλει προς το συγκεκριμένο θετικό αποτέλεσμα. Όταν μιλάμε, λοιπόν, για φυσικό τρόπο εννοούμε με τη βοήθεια των βοτάνων, τα οποία σωστά συνδυασμένα βοηθούν σε μία σειρά από προβλήματα, που επιφέρει ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Ένα απόλυτα φυσικό προϊόν για τη μείωση του ζαχάρου είναι το βάμμα από τσουκνίδα, δενδρολίβανο, ύσσωπο και ηλίανθο. Το συγκεκριμένο βάμμα αποτελείται από συστατικά που έχει διαπιστωθεί πως δρουν ευεργετικά ρυθμίζοντας τα επίπεδα σακχάρου, ενώ παράλληλα ενισχύουν τον οργανισμό με τις βιταμίνες τους.

Φίλτρα
Κλείσιμο
  Μάρκες
  Περιοχή
  Τύπος δέρματος
  Τύπος επιδερμίδας
  Τύπος κρέμας
  Τύπος μαλλιών
  Εκπτωτικά σχήματα
  Εύρος τιμής
  -
 • Βάμμα με Τσουκνίδα, Δεντρολίβανο, Ύσσωπο και Ηλίανθο για την τη μείωση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα. -13% έκπτωση
  12.90

  Το βάμμα για το σάκχαρο είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν με το οποίο μπορούμε να πετύχουμε τη μείωση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα. Οι μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως συνδύασαν για την παρασκευή του βότανα, τα οποία χάρη στις ουσίες που περιέχουν συμβάλλουν, ώστε να κρατηθούν υπό έλεγχο τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Με τον τρόπο αυτό και στο πλαίσιο μιας υγιεινής διατροφής βελτιώνεται η λειτουργία του οργανισμού. Το πλεονέκτημα του βάμματος, είναι ότι αποτελείται από φυτικά εκχυλίσματα και έτσι ο οργανισμός δεν επιβαρύνεται με χημικές ουσίες.