Βάμμα με Δεντρολίβανο, Φασκόμηλο και Σκουτελλάρια 50ml

-13% έκπτωση

Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

Το βάμμα για την ενίσχυση της μνήμης από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως απευθύνεται τόσο σε άτομα μεγάλης ηλικίας όσο και σε οποιονδήποτε θέλει να δώσει μία φυσική «ώθηση» στις γνωστικές του ικανότητες. Αποτελείται από εκχυλίσματα φυτών, τα οποία συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου βελτιώνοντας τη διαδικασία της μνήμης, αλλά και την ικανότητα συγκέντρωσης, ενώ βελτιώνει και τη διάθεση. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο βάμμα επειδή ακριβώς απευθύνεται σε άτομα μεγάλης ηλικίας έχει παρασκευαστεί με οργανική αλκοόλη από ζαχαροκάλαμο και όχι με αιθανόλη, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα βάμματα.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Κωδικός προϊόντος: 11001101 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

Ιδιότητες

Το δεντρολίβανο χρησιμοποιείται για τους νευρικούς πονοκεφάλους και τις ημικρανίες, τονώνει τη μνήμη και βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση, ενώ βελτιώνει τη διάθεση. Το φασκόμηλο επίσης συστήνεται για τη βελτίωση της μνήμης, αλλά και της διαδικασίας επεξεργασίας πληροφοριών, ενώ ενισχύει την οξυδέρκεια. Μάλιστα, έχουν πραγματοποιηθεί μελέτες για τη χρήση φασκόμηλου από άτομα με Αλτσχάιμερ και διαπιστώθηκε πως είχαν καλύτερη απόδοση σε δοκιμές μνήμης, στην επίλυση προβλημάτων και σε άλλες γνωστικές ικανότητες. Η σκουτελλάρια είναι ένα φυτό με σημαντικές ιδιότητες και συγκεκριμένα ηρεμιστικές, σπασμολυτικές, στυπτικές, αλλά και τονωτικές του νευρικού συστήματος.

Που Ενδείκνυται

Το συγκεκριμένο βάμμα απευθύνεται σε άτομα με προβλήματα μνήμης, αλλά και σε όσους θέλουν να βελτιώσουν τις γνωστικές τους ικανότητες και τη συγκέντρωση τους.

Χρήση

Η χρήση του αλκοόλ στα βάμματα διασφαλίζει την παρουσία των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών συστατικών του βοτάνου στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, συντελεί στην απορρόφηση του προϊόντος από τον οργανισμό αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση και την αποτελεσματικότητα του. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποφύγετε τη λήψη αλκοόλ διαλύστε το βάμμα σε ζεστό νερό. Στη συνέχεια αφήστε το για λίγα λεπτά, ώστε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ.

 

Συστήνεται οι ενήλικες να λαμβάνουν 15 – 20 σταγόνες σε λίγο νερό, πρωί – βράδυ για διάστημα 10 ημερών. Κάνουμε  παύση 10 ημέρες και επαναλαμβάνουμε με την ίδια δοσολογία.

Δεν πρέπει να καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και από παιδιά κάτω των 12 ετών.

Συστατικά

Δεντρολίβανο, Φασκόμηλο, Σκουτελλάρια, Οργανική αλκοόλη από Ζαχαροκάλαμο

 

100% Φυσικό Προϊόν

Βάμμα με Δεντρολίβανο, Φασκόμηλο και Σκουτελλάρια από εκχυλίσματα φυτών, τα οποία συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου.

Βάμμα με Δεντρολίβανο, Φασκόμηλο και Σκουτελλάρια 50ml

Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες