Έλαιο για την Οστεοαρθρίτιδα 100ml

14.90

Έλαιο για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας. Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά, όπως η άρνικα, η καλέντουλα και το θυμάρι, τα οποία έχει διαπιστωθεί ότι διαθέτουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, ανακουφίζουν από μυϊκούς πόνους, καθώς και πόνους από ρευματισμούς και οστεοαρθρίτιδα, ενώ μειώνουν τα πρηξίματα. Οι μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως δημιούργησαν ένα προϊόν, που κλείνει μέσα του τη σοφία της φύσης, αλλά και τη γνώση που έχει προκύψει από σύγχρονες μελέτες, πάντοτε με γνώμονα τους το σεβασμό προς το συνάνθρωπο. 

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Το λάδι άρνικας θεωρείται ιδανικό για την περιποίηση πληγών και πρηξιμάτων, αλλά και για την ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, καθώς και πόνους από ρευματισμούς και οστεοαρθρίτιδα. Το έλαιο καλέντουλας περιέχει καροτενοειδή και φλαβονοειδή, τα οποία προστατεύουν την επιδερμίδα, επίσης έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ανακουφίζει τους πόνους των αρθρώσεων. Είναι γνωστή εδώ και πολλούς αιώνες, καθώς έχει την ιδιότητα να μειώνει τα πρηξίματα και τον πόνο. Μάλιστα, χάρη στην αντιφλεγμονώδη δράση και τις αντισηπτικές της ιδιότητες συμβάλλει σημαντικά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της αρθρίτιδας. Το αιθέριο έλαιο δενδρολίβανο διαθέτει και αυτό αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ το αιθέριο έλαιο λεβάντας μειώνει σημαντικά την αίσθηση του πόνου σε περιπτώσεις πονοκεφάλου, πόνου στη μέση και αρθρίτιδας.

Που Ενδείκνυται

Ένα απόλυτα φυσικό προϊόν για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας. 

Χρήση

Απλώστε το έλαιο στα σημεία που εντοπίζεται ο πόνος και με απαλές κινήσεις κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί καλά. Επαναλάβετε σε καθημερινή βάση.  

Συστατικά

Λάδι άρνικα, έλαιο καλέντουλας, αιθέρια έλαια δεντρολίβανο, λεβάντα, θυμάρι

 

100% Φυσικό Προϊόν

Έλαιο για την Οστεοαρθρίτιδα ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους, καθώς και πόνους από ρευματισμούς και οστεοαρθρίτιδα.

Έλαιο για την Οστεοαρθρίτιδα 100ml

14.90

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες