Βάμμα με Αχιλλέα Παγγαίου 50ml

-13% έκπτωση

Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

Βάμμα από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως με φρέσκια Αχιλλέα Παγγαίου Όρους . Η Αχιλλέα  θεωρείται ότι βελτιώνει την καρδιαγγειακή υγεία, καθώς μειώνει την αρτηριακή πίεση. Επιπλέον, χάρη στην ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση της έχει χρησιμοποιηθεί για να ανακουφίζει τους πόνους  των ρευματισμών, της ουρικής αρθρίτιδας και της αρθρίτιδας, τους πονοκεφάλους, αλλά και τους πόνους κατά την έμμηνο ρύση. Συστήνεται, ακόμη για περιστατικά χρόνιας κυστίτιδας και ουρηθρίτιδας, νεφρίτιδας (νόσο του Bright), καθώς επίσης και για κολίτιδα, δυσπεψία, αλλά και καούρα, καθώς και για την αντιμετώπιση των κρυολογημάτων και του πυρετού.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Η Αχιλλέα έχει αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες και βοηθάει ενάντια στην υπέρταση, ανακουφίζει σε περιπτώσεις κιρσών, φλεβίτιδας και αιμορροΐδων, ενώ είναι στυπτική και αιμοστατική. Συγκεκριμένα, οι κουμαρίνες και το σαλικυλικό οξύ, που περιέχει η Αχιλλέα προάγουν την καλή κυκλοφορία του αίματος. Το συγκεκριμένο βότανο έχει διουρητική δράση, καθαρίζει τα νεφρά και την ουρήθρα, ενώ μειώνει τα συμπτώματα σε περιπτώσεις δυσμηνόρροιας, εξομαλύνει τις διαταραχές στην εμμηνόπαυση και ηρεμεί τους σπασμούς της μήτρας. Επιπλέον, είναι ισχυρά εφιδρωτική, με αποτέλεσμα να αποτοξινώνει το σώμα, αντιπυρετική και ιδανική σε κρυολογήματα, καταρροή, βήχα.

Που Ενδείκνυται

Το βάμμα Αχιλλέας ενδείκνυται για άτομα, που επιθυμούν να βελτιώσουν τη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος και να μειώσουν με φυσικό τρόπο την υπέρταση ή να το χρησιμοποιήσουν για εφίδρωση σε περιπτώσεις κρυολογημάτων.

Χρήση

Η χρήση του αλκοόλ στα βάμματα διασφαλίζει την παρουσία των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών συστατικών του βοτάνου στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, συντελεί στην απορρόφηση του προϊόντος από τον οργανισμό αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση και την αποτελεσματικότητα του. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποφύγετε τη λήψη αλκοόλ διαλύστε το βάμμα σε ζεστό νερό. Στη συνέχεια αφήστε το για λίγα λεπτά, ώστε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ.

 

Συστήνεται οι ενήλικες να λαμβάνουν 15 – 20 σταγόνες σε λίγο νερό, πρωί – βράδυ για διάστημα 10 ημερών. Κάνουμε  παύση 10 ημέρες και επαναλαμβάνουμε με την ίδια δοσολογία.

Δεν πρέπει να καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και από παιδιά κάτω των 12 ετών.

Συστατικά

Φρέσκια Αχιλλέα Παγγαίου, Αιθανόλη 40-50%

 

100% Φυσικό Προϊόν

Βάμμα με Αχιλλέα Παγγαίου 50ml

Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες