Έλαιο Ψωρίασης για το τριχωτό της κεφαλής 100ml

14.90

Έλαιο για την ψωρίαση, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε άτομα, που η συγκεκριμένη δερματική πάθηση εντοπίζεται στο  δέρμα του τριχωτού της κεφαλής. Οι μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως δημιούργησαν ένα πρωτοποριακό προϊόν, απόλυτα στοχευμένο, ώστε να ανακουφίζει και να βελτιώνει τα συμπτώματα της ψωρίασης. Μάλιστα, επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν μία σειρά από έλαια με εκπληκτικές επουλωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες μεγιστοποιώντας τα οφέλη από τη χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος. Επιπλέον, το γεγονός ότι πρόκειται για έλαιο το καθιστά ιδανικό για τη περιοχή του τριχωτού της κεφαλής, καθώς μπορεί να απλωθεί με πολύ μεγαλύτερη ευκολία και να παραμείνει πάνω στο δέρμα, προσφέροντας όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες. 

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Το έλαιο neem διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και ενυδατικές ιδιότητες του, ενώ  είναι πολύ πλούσιο σε λιπαρά οξέα γεγονός, που το καθιστά μοναδικό στην προστασία του ιδιαίτερα ευαίσθητου δέρματος, το οποίο ταλαιπωρείται από δερματικά προβλήματα και ερεθισμούς. Το λινέλαιο βοηθά στη μείωση της φλεγμονής στο δέρμα και προάγει την ανάπλαση του δέρματος, ενώ το έλαιο αβοκάντο διαθέτει αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, τα οποία βοηθούν στην ενυδάτωση, αλλά και επούλωση του ξηρού και ερεθισμένου δέρματος με έκζεμα ή ψωρίαση.

Που Ενδείκνυται

Ένα πρωτοποριακό προϊόν, σε μορφή ελαίου, που δρα στοχευμένα κατά της ψωρίασης, που εντοπίζεται στο τριχωτό της κεφαλής.  

Χρήση

Απλώστε το έλαιο στα σημεία που εντοπίζεται το πρόβλημα και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.  

Συστατικά

Λάδι neem, λινέλαιο, λάδι αβοκάντο, βιταμίνη Ε, ελαιόλαδο, ριγανέλαιο

 

100% Φυσικό Προϊόν

Έλαιο Ψωρίασης για το τριχωτό της κεφαλής απόλυτα στοχευμένο, ώστε να ανακουφίζει και να βελτιώνει τα συμπτώματα της ψωρίασης.

Έλαιο Ψωρίασης για το τριχωτό της κεφαλής 100ml

14.90

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες