Λινέλαιο

Λινέλαιο

Το λινέλαιο, είναι το έλαιο που προέρχεται από το λιναρόσπορο και έχει διαπιστωθεί πως προσφέρει πάρα πολλά οφέλη τόσο στον οργανισμό όσο και στην περιποίηση του δέρματος. Από έρευνες που έχουν γίνει φαίνεται πως περιέχει λιπαρά οξέα, τα οποία θεωρούνται μεγάλης θρεπτικής αξίας, καθώς και βιταμίνες, που το καθιστούν ιδανικό για το δέρμα και γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια έχει πολλές εφαρμογές και το εντοπίζουμε σε πολλά προϊόντα περιποίησης.

Το λινέλαιο, είναι το έλαιο που προέρχεται από το λιναρόσπορο και προσφέρει πολλά οφέλη στον οργανισμό όσο και στην περιποίηση του δέρματος.

Πιο συγκεκριμένα, το λινέλαιο ενυδατώνει βαθιά και θρέφει τα κύτταρα του δέρματος, συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου, αλλά και στην κυτταρική αναγέννηση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται σε προϊόντα που στοχεύουν στην καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης, δηλαδή μειώνουν τις ρυτίδες και αναζωογονούν το κουρασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα και χαρίζουν αναζωογόνηση και σφριγηλή όψη.

Επίσης, συστήνεται σε δερματικές παθήσεις όπως ψωρίαση, έκζεμα, αλλά και δερματίτιδα, αφήνει την επιδερμίδα λεία και ενυδατωμένη, επιταχύνει την επούλωση, καταπολεμά τις φλεγμονές του δέρματος και βελτιώνει τη συνολική εμφάνιση.

Το λινέλαιο, είναι το έλαιο που προέρχεται από το λιναρόσπορο και προσφέρει πολλά οφέλη στον οργανισμό όσο και στην περιποίηση του δέρματος.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • Έλαιο Ψωρίασης για το τριχωτό της κεφαλής απόλυτα στοχευμένο, ώστε να ανακουφίζει και να βελτιώνει τα συμπτώματα της ψωρίασης.
    14.90

    Έλαιο για την ψωρίαση, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε άτομα, που η συγκεκριμένη δερματική πάθηση εντοπίζεται στο  δέρμα του τριχωτού της κεφαλής. Οι μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως δημιούργησαν ένα πρωτοποριακό προϊόν, απόλυτα στοχευμένο, ώστε να ανακουφίζει και να βελτιώνει τα συμπτώματα της ψωρίασης. Μάλιστα, επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν μία σειρά από έλαια με εκπληκτικές επουλωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες μεγιστοποιώντας τα οφέλη από τη χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος. Επιπλέον, το γεγονός ότι πρόκειται για έλαιο το καθιστά ιδανικό για τη περιοχή του τριχωτού της κεφαλής, καθώς μπορεί να απλωθεί με πολύ μεγαλύτερη ευκολία και να παραμείνει πάνω στο δέρμα, προσφέροντας όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες.