Άρνικα

Άρνικα

Η άρνικα αποτελεί συνώνυμο της σωστής αντιμετώπισης για μελανιές, μώλωπες από χτυπήματα και οιδήματα. Είναι γνωστό πως έχει την ιδιότητα να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης, αλλά και αποκατάστασης των ιστών κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μειώνεται πολύ πιο γρήγορα η μελανιά και φυσικά ο πόνος.

H άρνικα χρησιμοποιείται σε μία σειρά καταστάσεων, όπως είναι τα χτυπήματα, οι μώλωπες, τα διαστρέμματα, οι κακώσεις, αλλά και στην αρθρίτιδα.

Έχει διαπιστωθεί πως η άρνικα διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και έτσι χρησιμοποιείται για να μειώνει το οίδημα σε πολλές περιπτώσεις και συγκεκριμένα από ένα απλό χτύπημα μέχρι διάστρεμμα, ενώ συστήνεται ακόμη και σε περιστατικά αρθρίτιδας. Επιπλέον, ύστερα από μελέτες έχει προκύψει πως η άρνικα έχει την ικανότητα να μειώνει και τον πόνο χάρη στην παυσίπονη δράση της. Ακόμη, έρευνες έχουν δείξει πως η άρνικα μπορεί να μειώνει τον πόνο στις αρθρώσεις και ως αποτέλεσμα να συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της κίνησης σε περιπτώσεις οστεοαρθρίτιδας.

Στην Αρχαία Ελλάδα αναφορές στην άρνικα υπάρχουν στον Διοσκουρίδη και στον Πλίνιο τον πρεσβύτερο, ενώ για τους Ευρωπαίους και τους ιθαγενείς της Αμερικής αποτελούσε θεραπεία για τους πόνους των μυών, μώλωπες και  τραυματισμούς. Στις μέρες μας η άρνικα χρησιμοποιείται σε μία σειρά καταστάσεων, όπως είναι φυσικά τα χτυπήματα, οι μώλωπες και τα διαστρέμματα, σε αθλητικές κακώσεις, αλλά και στην αρθρίτιδα, καθώς και σε περιστατικά με το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα. Χρησιμοποιείται, όμως και σε προϊόντα για τα κουρασμένα πόδια.

H άρνικα χρησιμοποιείται σε μία σειρά καταστάσεων, όπως είναι τα χτυπήματα, οι μώλωπες, τα διαστρέμματα, οι κακώσεις, αλλά και στην αρθρίτιδα.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

 • Έλαιο για την Οστεοαρθρίτιδα ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους, καθώς και πόνους από ρευματισμούς και οστεοαρθρίτιδα.
  14.90

  Έλαιο για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας. Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά, όπως η άρνικα, η καλέντουλα και το θυμάρι, τα οποία έχει διαπιστωθεί ότι διαθέτουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, ανακουφίζουν από μυϊκούς πόνους, καθώς και πόνους από ρευματισμούς και οστεοαρθρίτιδα, ενώ μειώνουν τα πρηξίματα. Οι μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως δημιούργησαν ένα προϊόν, που κλείνει μέσα του τη σοφία της φύσης, αλλά και τη γνώση που έχει προκύψει από σύγχρονες μελέτες, πάντοτε με γνώμονα τους το σεβασμό προς το συνάνθρωπο. 

              

 • Θεραπευτική κρέμα Roll-on για Μυϊκούς Πόνους το οποίο έχει μόνο φυτικά συστατικά προκειμένου να στοχεύει στο σημείο που πονάει. -11% έκπτωση
  Η αρχική τιμή ήταν: 17.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 15.90€.

  Ένα απόλυτα φυσικό προϊόν από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως , το οποίο περιλαμβάνει μία σειρά από εκχυλίσματα από φυτά και βότανα, τα οποία φημίζονται για τη δράση τους ενάντια στον πόνο. Μεταξύ άλλων, συνδυάζει συστατικά όπως η καμφορά και η άρνικα, που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά στην αντιμετώπιση προβλημάτων από αρθρίτιδα και ρευματισμούς, με εκχυλίσματα από μελισσόχορτο, αλλά και κολλιτσίδα, τα οποία διαθέτουν αντισπασμωδική και αντιφλεγμονώδη δράση και συμβάλλουν σημαντικά στην αντιμετώπιση του πόνου. Το συγκεκριμένο roll on περιέχει μόνο φυτικά συστατικά και δημιουργήθηκε προκειμένου να στοχεύει στο σημείο που πονάει, ώστε να μεγιστοποιείται η δράση και η αποτελεσματικότητα του.  

              

 • Θεραπευτική κρέμα για Κιρσούς, Φλεβίτιδα και Ευρυαγγείες όπου ανακουφίζει από τα συμπτώματα, ενώ τονώνει τα αιμοφόρα αγγεία.
  14.90

  Κρέμα από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως με επιλεγμένα φυσικά συστατικά για την αντιμετώπιση προβλημάτων, όπως οι ευρυαγγείες, οι κιρσοί και η φλεβίτιδα. Τα βότανα που συνθέτουν τη συγκεκριμένη κρέμα έχουν τεκμηριωμένη αποτελεσματικότητα στα συγκεκριμένα προβλήματα, τα οποία σχετίζονται με τη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, καθώς τα ενεργά συστατικά τους ανακουφίζουν από τα συμπτώματα, ενώ τονώνουν και ενισχύουν τα αιμοφόρα αγγεία.

              

 • Θεραπευτική κρέμα για Μυϊκούς Πόνους και Ισχιαλγία η οποία χάρη στη συνδυαστική δύναμη των φυσικών συστατικών της, ανακουφίζει από τον πόνο.
  14.90

  Αναλγητική κρέμα από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως, η οποία χάρη στη συνδυαστική δύναμη των φυσικών συστατικών της, συστήνεται για μυϊκούς πόνους και ισχιαλγία. Με παυσίπονη και αντιφλεγμονώδη δράση και εμπλουτισμένη με βιταμίνη D3, η συγκεκριμένη κρέμα έχει τη δυνατότητα να ανακουφίζει από τον πόνο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα περιέχοντας μία σειρά από φυσικά συστατικά, τα οποία μεταξύ άλλων διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος. Η ισχυρή δράση της βασίζεται αποκλειστικά σε συστατικά, που παρέχει η φύση και τα οποία στοχεύουν στον πόνο παρέχοντας άμεσα αποτελέσματα.