Θεραπευτική κρέμα Roll-on για Μυϊκούς Πόνους 50ml

-11% έκπτωση

15.90

Ένα απόλυτα φυσικό προϊόν από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως , το οποίο περιλαμβάνει μία σειρά από εκχυλίσματα από φυτά και βότανα, τα οποία φημίζονται για τη δράση τους ενάντια στον πόνο. Μεταξύ άλλων, συνδυάζει συστατικά όπως η καμφορά και η άρνικα, που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά στην αντιμετώπιση προβλημάτων από αρθρίτιδα και ρευματισμούς, με εκχυλίσματα από μελισσόχορτο, αλλά και κολλιτσίδα, τα οποία διαθέτουν αντισπασμωδική και αντιφλεγμονώδη δράση και συμβάλλουν σημαντικά στην αντιμετώπιση του πόνου. Το συγκεκριμένο roll on περιέχει μόνο φυτικά συστατικά και δημιουργήθηκε προκειμένου να στοχεύει στο σημείο που πονάει, ώστε να μεγιστοποιείται η δράση και η αποτελεσματικότητα του.  

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

 

 

Ιδιότητες

Το μελισσόχορτο είναι γνωστό για την αντισπασμωδική, αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή του δράση, ενώ έχει διαπιστωθεί ότι δρα κατά του πόνου στις νευρικές απολήξεις. Η καμφορά έχει ισχυρή καταπραϋντική δράση και αντισηπτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται για προβλήματα στις αρθρώσεις, αρθρίτιδα, ρευματισμούς, αλλά και σε μετατραυματικές καταστάσεις, όπως κατάγματα, εξαρθρώσεις, και μώλωπες. Η άρνικα έχει μεγάλη αντιφλεγμονώδη και παυσίπονη δράση και χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση μελανιών, την αποκατάσταση χτυπημάτων, αλλά και σε περιπτώσεις αρθρίτιδας. Εκτιμάται ότι επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης με αποτέλεσμα να μειώνεται πιο γρήγορα η μελανιά και ο πόνος. Επιπλέον, η κολλιτσίδα διαθέτει αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριδιακές και αντισηπτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται για αρθριτικά, ρευματισμούς, ισχιαλγίες και γενικά πόνους στις αρθρώσεις.

Που Ενδείκνυται

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε άτομα, που θέλουν να αντιμετωπίσουν τον επίμονο πόνο από αρθριτικά, ρευματισμούς, ισχιαλγίες, αλλά και γενικότερα πόνους των αρθρώσεων.

Χρήση

Το συγκεκριμένο roll on είναι ένα προϊόν, που δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί απευθείας πάνω στο σημείο που πονάει απελευθερώνοντας τα δραστικά συστατικά του. Χάρη στα φυσικά συστατικά του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση.

Συστατικά

Aloe Barbadensis Leaf Extract, Arnica Montana Flower Extract, Arctium Lappa Root (Burdock) Extract, Boswellia Carterii Resin Extract, Calendula Officinalis Extract, Carbomer, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Camphor, Glycerin, Melissa Officinalis (Lemon Balm) Leaf Extract, Silica, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Water 

 

100% Φυσικό Προϊόν

Θεραπευτική κρέμα Roll-on για Μυϊκούς Πόνους το οποίο έχει μόνο φυτικά συστατικά προκειμένου να στοχεύει στο σημείο που πονάει.

Θεραπευτική κρέμα Roll-on για Μυϊκούς Πόνους 50ml

15.90

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες