Θεραπευτική κρέμα για Μυϊκούς Πόνους και Ισχιαλγία 50ml

14.90

Αναλγητική κρέμα από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως, η οποία χάρη στη συνδυαστική δύναμη των φυσικών συστατικών της, συστήνεται για μυϊκούς πόνους και ισχιαλγία. Με παυσίπονη και αντιφλεγμονώδη δράση και εμπλουτισμένη με βιταμίνη D3, η συγκεκριμένη κρέμα έχει τη δυνατότητα να ανακουφίζει από τον πόνο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα περιέχοντας μία σειρά από φυσικά συστατικά, τα οποία μεταξύ άλλων διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος. Η ισχυρή δράση της βασίζεται αποκλειστικά σε συστατικά, που παρέχει η φύση και τα οποία στοχεύουν στον πόνο παρέχοντας άμεσα αποτελέσματα.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Κωδικός προϊόντος: 11002801 Κατηγορίες: , ,

 

 

Ιδιότητες

Η άρνικα διαθέτει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και δρα κατά των οιδημάτων, το αρπαγόφυτο είναι αντιρρευματικό, διαθέτει αντιφλεγμονώδεις, αναλγητικές, αλλά και ηρεμιστικές ιδιότητες και γι’ αυτό βοηθά σημαντικά στους μυοσκελετικούς πόνους. Η καψαϊκίνη είναι ένα ισχυρό αναλγητικό για μυϊκούς πόνους και το δεντρολίβανο έχει θερμαντική δράση και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον, η βιταμίνη D συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου, στην καλή κατάσταση των οστών, στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών, αλλά και στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Που Ενδείκνυται

Ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους, πιασίματα, πόνους μέσης και ποδιών, αυχένα, κακώσεις μυών, τενόντων και συνδέσμων όπως διαστρέμματα και θλάσεις.

Χρήση

Εφαρμόστε την κρέμα τοπικά στο σημείο του πόνου, 3 με 4 φορές την ημέρα κάνοντας ελαφριά εντριβή.

Συστατικά

Aqua, stearic acid, Glycerin, Shea Butter (Butyrospermum Parkii), Avocado Oil (Persea Gratissima), Emulsifying Wax NF, St.John wort, castor oil, arnica Montana, Harpagophytum procumbens, capsaicin, rosemary, Mentha piperita.

 

99% Φυσικό Προϊόν

Θεραπευτική κρέμα για Μυϊκούς Πόνους και Ισχιαλγία η οποία χάρη στη συνδυαστική δύναμη των φυσικών συστατικών της, ανακουφίζει από τον πόνο.

Θεραπευτική κρέμα για Μυϊκούς Πόνους και Ισχιαλγία 50ml

14.90

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες