Βιταμίνη D

Βιταμίνη D

Ξέρουμε πλέον από σειρά ερευνών ότι η βιταμίνη D καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού, αλλά έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να κάνει θαύματα και στο δέρμα μας!

Η βιταμίνη D συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού, αλλά έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να κάνει θαύματα και στο δέρμα μας!

Συγκεκριμένα, η βιταμίνη D διαθέτει αντιφλεγμονώδη δράση της και παράλληλα έχει την ικανότητα να μειώνει την ερυθρότητα στο δέρμα, επίσης συμβάλλει σημαντικά στη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, αντιοξειδωτική της δράση και όπως είναι αναμενόμενο αποτρέπει την πρόωρη γήρανση του δέρματος και μειώνει τα σημάδια του χρόνου στην επιδερμίδα.

Ακόμη, έχει διαπιστωθεί πως η συγκεκριμένη βιταμίνη καταπραΰνει τα ευαίσθητα δέρματα, που παρουσιάζουν δερματικούς ερεθισμούς και κοκκινίλες, μειώνει την ακμή, επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αποκαθιστά τη χαμένη λάμψη κυρίως σε δέρματα ταλαιπωρημένα και θαμπά. Επιπλέον, προϊόντα περιποίησης με βιταμίνη D θεωρούνται η ιδανική επιλογή για αφυδατωμένα και ξηρά δέρματα, ενώ χρησιμοποιείται και σε περιπτώσεις εγκαυμάτων, τραυματισμών και άλλων προβλημάτων του δέρματος.

Η βιταμίνη D συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού, αλλά έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να κάνει θαύματα και στο δέρμα μας!

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • Θεραπευτική κρέμα για Μυϊκούς Πόνους και Ισχιαλγία η οποία χάρη στη συνδυαστική δύναμη των φυσικών συστατικών της, ανακουφίζει από τον πόνο.
    14.90

    Αναλγητική κρέμα από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως, η οποία χάρη στη συνδυαστική δύναμη των φυσικών συστατικών της, συστήνεται για μυϊκούς πόνους και ισχιαλγία. Με παυσίπονη και αντιφλεγμονώδη δράση και εμπλουτισμένη με βιταμίνη D3, η συγκεκριμένη κρέμα έχει τη δυνατότητα να ανακουφίζει από τον πόνο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα περιέχοντας μία σειρά από φυσικά συστατικά, τα οποία μεταξύ άλλων διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος. Η ισχυρή δράση της βασίζεται αποκλειστικά σε συστατικά, που παρέχει η φύση και τα οποία στοχεύουν στον πόνο παρέχοντας άμεσα αποτελέσματα.