Καλέντουλα

Καλέντουλα

Η καλέντουλα βοηθά στην αποκατάσταση των κυττάρων, έχει καταπραϋντικές, αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις και επουλωτικές ιδιότητες, ενώ βοηθά ιδιαίτερα το ξηρό δέρμα και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. 

Η καλέντουλα καταπραΰνει το δέρμα από τα συμπτώματα του εκζέματος και της δερματίτιδας και θεωρείται ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το συγκεκριμένο συστατικό χρησιμοποιείται σε πολλά προϊόντα για την έντονη ενυδατική του δράση, ενώ συστήνεται για ξηροδερμίες και για μία σειρά από δερματικά προβλήματα, καθώς καταπραΰνει το δέρμα από τα συμπτώματα του εκζέματος και της δερματίτιδας, συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και θεωρείται ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες. Μάλιστα, για το λόγο αυτό συστήνεται και για χρήση σε μωρά, που παρουσιάζουν ερεθισμούς, καθώς είναι μία απόλυτα φυσική λύση. 

Ακόμη, η καλέντουλα έχει διαπιστωθεί πως χάρη στα αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτικά συστατικά της καθυστερεί την εμφάνιση ρυτίδων και διατηρεί το δέρμα υγιές. Ωστόσο, μία από τις βασικές ιδιότητες της είναι ότι βοηθά σημαντικά στην αντιμετώπιση ουλών, καθώς έχει επουλωτικές ιδιότητες, που ενισχύουν τη διαδικασία ανάπλασης του ιστού, ενώ συστήνεται και για κοψίματα, εγκαύματα και μελανιές.  

Η καλέντουλα καταπραΰνει το δέρμα από τα συμπτώματα του εκζέματος και της δερματίτιδας και θεωρείται ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!