Σκουτελλάρια

Σκουτελλάρια

Η σκουτελλάρια είναι ένα φυτό με σημαντικές ιδιότητες και συγκεκριμένα ηρεμιστικές, σπασμολυτικές, στυπτικές, αλλά και τονωτικές του νευρικού συστήματος.

Η σκουτελλάρια είναι ένα φυτό με σημαντικές ηρεμιστικές, σπασμολυτικές, στυπτικές, αλλά και τονωτικές ιδιότητες του νευρικού συστήματος.

Έχει διαπιστωθεί πως το συγκεκριμένο φυτό χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις νευρικής έντασης, για την καταπολέμηση των συμπτωμάτων του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου, καθώς επίσης και σε καταστάσεις άγχους, νευρικής εξάντλησης, κατάθλιψης, ενώ συστήνεται ακόμη και σε περιπτώσεις αϋπνίας, καθώς προέκυψε από μελέτες πως χαρίζει ποιοτικό και ήρεμο ύπνο.

Η σκουτελλάρια αναζωογονεί το κεντρικό νευρικό σύστημα, ενώ θεωρείται πολύτιμο και σε περιπτώσεις πονοκεφάλων, που συνήθως είναι νευρικής φύσεως. Αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο φυτό προέρχεται από τη Βόρεια Αμερική και στην Ελλάδα εντοπίζεται στην περιοχή των Κυθήρων, αλλά και στην Πελοπόννησο.

Η σκουτελλάρια είναι ένα φυτό με σημαντικές ηρεμιστικές, σπασμολυτικές, στυπτικές, αλλά και τονωτικές ιδιότητες του νευρικού συστήματος.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • Βάμμα με Δεντρολίβανο, Φασκόμηλο και Σκουτελλάρια από εκχυλίσματα φυτών, τα οποία συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου. -13% έκπτωση
    Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

    Το βάμμα για την ενίσχυση της μνήμης από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως απευθύνεται τόσο σε άτομα μεγάλης ηλικίας όσο και σε οποιονδήποτε θέλει να δώσει μία φυσική «ώθηση» στις γνωστικές του ικανότητες. Αποτελείται από εκχυλίσματα φυτών, τα οποία συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου βελτιώνοντας τη διαδικασία της μνήμης, αλλά και την ικανότητα συγκέντρωσης, ενώ βελτιώνει και τη διάθεση. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο βάμμα επειδή ακριβώς απευθύνεται σε άτομα μεγάλης ηλικίας έχει παρασκευαστεί με οργανική αλκοόλη από ζαχαροκάλαμο και όχι με αιθανόλη, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα βάμματα.