Βάμμα με Αρτεμισία 50ml

-13% έκπτωση

12.90

Το βάμμα αρτεμισίας από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν με το οποίο μπορούμε να πετύχουμε τη διατήρηση ή ακόμη και τη μείωση του σωματικού βάρους σε συνδυασμό με μία σωστή διατροφή. Το συγκεκριμένο βάμμα ενεργοποιεί και τονώνει τον οργανισμό, βελτιώνει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και βοηθάει στη χώνεψη των λιπαρών ουσιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός να λειτουργεί καλύτερα και επομένως να μη συσσωρεύει λίπος. Ένα από τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου βάμματος, είναι ότι αποτελείται από φυτικά εκχυλίσματα και έτσι ο οργανισμός δεν επιβαρύνεται με χημικές ουσίες.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Το βάμμα Αρτεμισίας χρησιμοποιείται ως τονωτικό του πεπτικού συστήματος, ενώ διευκολύνει τη χώνεψη και απομάκρυνση των λιπαρών ουσιών, με συνέπεια να μην επιβαρύνεται το σώμα. Άλλωστε δεν είναι τυχαία γνωστό ως ένα από τα βότανα για αδυνάτισμα. Επιπλέον, ενεργοποιώντας το πεπτικό σύστημα έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει και άλλα συμπτώματα, όπως δυσπεψία, καούρες και φούσκωμα, ενώ διαθέτει και διουρητικές ιδιότητες.

Που Ενδείκνυται

Το βάμμα αρτεμισίας είναι ένα φυσικό προϊόν, που απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να διατηρήσουν το βάρος τους στο επιθυμητό πλαίσιο ή να χάσουν κιλά, σε συνδυασμό με μία σωστή διατροφή.

Χρήση

Η χρήση του αλκοόλ στα βάμματα διασφαλίζει την παρουσία των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών συστατικών του βοτάνου στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, συντελεί στην απορρόφηση του προϊόντος από τον οργανισμό αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση και την αποτελεσματικότητα του. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποφύγετε τη λήψη αλκοόλ διαλύστε το βάμμα σε ζεστό νερό. Στη συνέχεια αφήστε το για λίγα λεπτά, ώστε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ.

 

Συστήνεται οι ενήλικες να λαμβάνουν 15 – 20 σταγόνες σε λίγο νερό, πρωί – βράδυ για διάστημα 10 ημερών. Κάνουμε  παύση 10 ημέρες και επαναλαμβάνουμε με την ίδια δοσολογία.

Δεν πρέπει να καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και από παιδιά κάτω των 12 ετών.

Συστατικά

Αρτεμισία, αιθανόλη 40-50%

 

100% Φυσικό Προϊόν

Βάμμα με Αρτεμισία με το οποίο μπορούμε να πετύχουμε τη διατήρηση ή ακόμη και τη μείωση του βάρους σε συνδυασμό με μία σωστή διατροφή.

Βάμμα με Αρτεμισία 50ml

12.90

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες