Ελίχρυσος

Ελίχρυσος

Ο ελίχρυσος, ο οποίος έχει ονομαστεί και φυτό της αιώνιας νεότητας, προσφέρει σημαντικά οφέλη στην επιδερμίδα. Το συναντά κανείς κυρίως στη Μεσόγειο και έχει την ικανότητα να διατηρεί τη φρεσκάδα του ακόμα και όταν κοπεί. 

Ο ελίχρυσος μειώνει τα σημάδια της γήρανσης, ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και τονώνει την επιδερμίδα.

Ωστόσο, ο ελίχρυσος χρησιμοποιείται πλέον  πολύ συχνά στα προϊόντα περιποίησης, καθώς μειώνει τα σημάδια της γήρανσης, όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και τονώνει την επιδερμίδα, έχει αναπλαστικές ιδιότητες, ενώ παράλληλα συσφίγγει, μειώνει τους ερεθισμούς και τους μαύρους κύκλους στα μάτια και χάρη στην αντιφλεγμονώδη δράση του συστήνεται σε μώλωπες και φλεγμονές, καθώς επίσης και σε δερματικά προβλήματα, όπως ακμή, έκζεμα, ψωρίαση, σε περιπτώσεις αλλεργίας, καθώς και για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. 

Επίσης, είναι ιδανικό για μασάζ ή εντριβές ύστερα από έντονη σωματική κούραση σε άτομα που αθλούνται, ενώ χρησιμοποιείται και σε σκευάσματα για μείωση της χοληστερόλης, επίσης είναι βλεννολυτικό, αντιμυκητιασικό, αντισπασμωδικό και έχει αντικαταρροϊκές ιδιότητες.

Ο ελίχρυσος μειώνει τα σημάδια της γήρανσης, ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και τονώνει την επιδερμίδα.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • Το βάμμα με Ελίχρυσο «κρύβει» μέσα του ένα θησαυρό από πολύτιμες ιδιότητες τόσο για τον οργανισμό όσο και για την επιδερμίδα. -13% έκπτωση
    12.90

    Το βάμμα από Ελίχρυσο από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως «κρύβει» μέσα του ένα θησαυρό από πολύτιμες ιδιότητες τόσο για τον οργανισμό όσο και για την επιδερμίδα. Το συγκεκριμένο φυτό άλλωστε είναι γνωστό κυρίως λόγω των αντιφλεγμονωδών και αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων, όπως επίσης και για τη συμβολή του στην αναγέννηση του δέρματος και τη μείωση των σημαδιών της γήρανσης, ενώ χρησιμοποιείται και ως αιμοστατικό. Μάλιστα, πρόκειται για φυτό, που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για την εξαιρετική του δράση να βοηθά στην επούλωση των πληγών μετά τις μάχες. Επιπλέον,  προστατεύει το νευρικό σύστημα από το άγχος και το στρες, ενώ ωφελεί σε περιπτώσεις βήχα και άσθματος και τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.