Αγιόκλημα

Αγιόκλημα

Τι είναι το Αγιόκλημα

Το γνωστό σε όλους μας αγιόκλημα, είναι ένα αναριχώμενο είδος που αναπτύσσεται γρήγορα και χαρακτηρίζεται από πλούσια ανθοφορία. Είναι δημοφιλές από την αρχαιότητα έως και σήμερα, για το γλυκό άρωμα των ανθέων του και την ανθεκτικότητα του.

Το αγιόκλημα έχει αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση, επιδρά θετικά στην αρθρίτιδα και επιπλέον διαθέτει μυοχαλαρωτικές ιδιότητες.

Το Αγιόκλημα και οι ιδιότητες του

Αν υπάρχει κάτι που δεν είναι όμως ευρέως γνωστό για το αγιόκλημα, είναι οι θεραπευτικές του ιδιότητες. Έχει καταπραϋντική, αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση, επιδρά θετικά στην αρθρίτιδα καθώς είναι γνωστό αναλγητικό και επιπλέον διαθέτει ηρεμιστικές και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες.

Παράλληλα, με το άρωμα του ανακουφίζει από το στρες και το άγχος και αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας στον οργανισμό.

Το αγιόκλημα έχει αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση, επιδρά θετικά στην αρθρίτιδα και επιπλέον διαθέτει μυοχαλαρωτικές ιδιότητες.

Αυξάνοντας τη ροή του αίματος στα άκρα και την επιφάνεια του δέρματος, το αγιόκλημα μπορεί να βοηθήσει την ταχύτητα της επούλωσης και να εξαλείψει τις τοξίνες που βρίσκονται στους ταλαιπωρημένους μύες. Είναι επίσης εξαιρετικό για τη θεραπεία εγκαυμάτων και την προστασία τους από τη μόλυνση, χάρη στις αντιβακτηριδιακές τους ιδιότητες που προαναφέραμε.

Προϊόντα με αγιόκλημα

Ανακαλύψτε τα!

  • Κεραλοιφή με Αγιόκλημα φτιαγμένη από τις μοναχές στην Ι.Μ Αγίου Νικολάου η οποία ενδείκνυται για μία σειρά από δερματικά προβλήματα.
    10.90

    Μία εκπληκτική κεραλοιφή, η οποία παρασκευάζεται μόνο από φυσικά συστατικά, όπως το αγιόκλημα, αλλά και η καλέντουλα, η λεβάντα, η αλόη και το βαλσαμέλαιο, ενώ τη σύνθεση της ενισχύει ακόμη περισσότερο το αγνό μελισσοκέρι. Φτιαγμένη από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου με σεβασμό στη φύση ενδείκνυται για μία σειρά από δερματικά προβλήματα όπως εκζέματα, δερματίτιδες, μώλωπες, αλλά και εγκαύματα. Επιπλέον, η συγκεκριμένη κεραλοιφή προσφέρει πλούσια ενυδάτωση προσφέροντας στο δέρμα όλη την υγρασία που του χρειάζεται.

                

Μην ξεχνάς πως η ομάδα του Heaven of Beauty είναι πάντοτε διαθέσιμη μέσω chat, mail, τηλεφώνου, Facebook και Instagram για να σου λύσει οποιαδήποτε απορία. Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε!