Βάμμα με Λουίζα 50ml

-13% έκπτωση

12.90

Το βάμμα με Λουίζα παρασκευάζεται από τις μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου και θεωρείται ως ένα από τα βότανα που βοηθούν σημαντικά στη μείωση των επιπέδων του στρες χαρίζοντας έναν ήρεμο και ευχάριστο ύπνο, ενώ σημαντική είναι η δράση του στις στομαχικές διαταραχές, καθώς βελτιώνει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και τους πόνους των αρθρώσεων. Επιπλέον, η λουίζα συγκαταλέγεται στα βότανα, που συμβάλλουν στο αδυνάτισμα και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς είναι διουρητική με συνέπεια να συμβάλλει στην μείωση της κατακράτησης υγρών και έχει την ιδιότητα να μειώνει την όρεξη γι’ αυτό και συστήνεται σε άτομα που θέλουν να ελέγξουν το σωματικό τους βάρος. Επίσης, το συγκεκριμένο βάμμα περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν φτιαγμένο με μοναστηριακή συνταγή.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Το βάμμα με Λουίζα ανακουφίζει από στομαχικές διαταραχές, φούσκωμα και δυσπεψία, ενώ συμβάλλει θετικά και στις νευρώσεις στομάχου, έχει διουρητικές ιδιότητες και ρυθμίζει την κατακράτηση υγρών, ενώ βοηθάει στο αδυνάτισμα και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς έχει διαπιστωθεί πως μειώνει την όρεξη βοηθώντας έτσι σημαντικά τα άτομα που επιθυμούν να χάσουν βάρος. Επίσης, μειώνει τα επίπεδα του στρες, τη μυϊκή ένταση και ανακουφίζει από το άγχος, βοηθάει να αντιμετωπίσετε τις διαταραχές του ύπνου, ηρεμεί και τονώνει το νευρικό σύστημα, βοηθάει στους πόνους των αρθρώσεων, καθώς διαθέτει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και καταπολεμά την κακοσμία του στόματος.

Που Ενδείκνυται

Το βάμμα με Λουίζα συστήνεται σε άτομα που επιθυμούν να ανακουφιστούν από στομαχικά προβλήματα, θέλουν να μειώσουν το στρες και να έχουν καλύτερη ποιότητα ύπνου, αλλά και σε αυτούς που επιθυμούν να ρυθμίσουν το σωματικό τους βάρος και να μειώσουν την κυτταρίτιδα.

Χρήση

Η χρήση του αλκοόλ στα βάμματα διασφαλίζει την παρουσία των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών συστατικών του βοτάνου στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, συντελεί στην απορρόφηση του προϊόντος από τον οργανισμό αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση και την αποτελεσματικότητα του. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποφύγετε τη λήψη αλκοόλ διαλύστε το βάμμα σε ζεστό νερό. Στη συνέχεια αφήστε το για λίγα λεπτά, ώστε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ.

 

Συστήνεται οι ενήλικες να λαμβάνουν 10 σταγόνες σε λίγο νερό, 2-3 φορές την ημέρα για διάστημα 10 ημερών. Κάνουμε  παύση 10 ημέρες και επαναλαμβάνουμε με την ίδια δοσολογία.

Δεν πρέπει να καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και από παιδιά κάτω των 12 ετών.

Συστατικά

Φύλλα Λουίζας Μενοικίου Όρους,  Αλκοόλη 50%

 

100% Φυσικό Προϊόν

Βάμμα με Λουίζα για ρύθμιση του σωματικού βάρους και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου με μοναστηριακή συνταγή.

Βάμμα με Λουίζα 50ml

12.90

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες