Βάμμα με Χαμομήλι 50ml

-13% έκπτωση

Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

Το βάμμα με Χαμομήλι είναι μία απόλυτα φυσική λύση, που όχι μόνο ενισχύει τον οργανισμό, αλλά παράλληλα προσφέρει ανακούφιση και καταπολεμά μία σειρά από προβλήματα. Το συγκεκριμένο βάμμα, που παράγεται από πρώτης ποιότητας χαμομήλι, από τις μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου, διαθέτει αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, αγχολυτικές, αντιπυρετικές και αντιαλλεργικές ιδιότητες. Από την αρχαιότητα ακόμη το χαμομήλι ξεχώριζε ως ένα φυσικό ηρεμιστικό και αυτή είναι και μία από τις βασικές ιδιότητες του, καθώς επιδρά θετικά στο νευρικό σύστημα και θεωρείται ιδανικό για άτομα με έντονο άγχος. Επίσης, έχει την ικανότητα να ανακουφίζει από σπασμούς, πεπτικά προβλήματα και λοιμώξεις, ενώ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, καταπολεμά ημικρανίες και νευραλγίες και θεωρείται εξαιρετικό εμμηναγωγό. Το συγκεκριμένο βάμμα διαθέτει σε υψηλό ποσοστό όλες τις εκπληκτικές ευεργετικές ιδιότητες του χαμομηλιού και τις αποδίδει στον οργανισμό ενισχύοντας τον με φυσικό τρόπο.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Το βάμμα χαμομηλιού χρησιμοποιείται ως ηρεμιστικό σε άτομα, που υποφέρουν από ημικρανίες, νευραλγίες, έντονο στρες, ζαλάδες, άγχος και αϋπνίες, καθώς καταπραΰνει το νευρικό σύστημα. Επίσης, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και καταπολεμά τα συμπτώματα του κρυολογήματος, της γρίπης, αλλά και των λοιμώξεων του αναπνευστικού. Ακόμη, το συγκεκριμένο βάμμα ανακουφίζει από πεπτικά προβλήματα και φουσκώματα, καθώς και από τα συμπτώματα του ευερέθιστου εντέρου, επίσης έχει αντιφλεγμονώδη δράση και αντισπασμωδικές ιδιότητες.

Που Ενδείκνυται

Το βάμμα χαμομηλιού συστήνεται σε άτομα, που θέλουν να τονώσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα με φυσικό τρόπο, ενδείκνυται επίσης για ημικρανίες, νευραλγίες και σπασμούς, αϋπνίες αλλά και ως φυσικό ηρεμιστικό.

Χρήση

Η χρήση του αλκοόλ στα βάμματα διασφαλίζει την παρουσία των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών συστατικών του βοτάνου στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, συντελεί στην απορρόφηση του προϊόντος από τον οργανισμό αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση και την αποτελεσματικότητα του. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποφύγετε τη λήψη αλκοόλ διαλύστε το βάμμα σε ζεστό νερό. Στη συνέχεια αφήστε το για λίγα λεπτά, ώστε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ.

 

Συστήνεται οι ενήλικες να λαμβάνουν 10 σταγόνες σε λίγο νερό, 1-2 φορές την ημέρα για διάστημα 10 ημερών. Κάνουμε  παύση 10 ημέρες και επαναλαμβάνουμε με την ίδια δοσολογία.

Δεν πρέπει να καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και από παιδιά κάτω των 12 ετών.

Συστατικά

Άνθη Χαμομηλιού Μενοικίου Όρους,  Αλκοόλη 50%

 

100% Φυσικό Προϊόν

Βάμμα με Χαμομήλι για ημικρανίες, νευραλγίες, αϋπνίες αλλά και ως φυσικό ηρεμιστικό από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου με μοναστηριακή συνταγή.

Βάμμα με Χαμομήλι 50ml

Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες