Βάμμα με Εχινάκεια 50ml

-13% έκπτωση

Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

Βάμμα με Εχινάκεια για την προστασία από κρυολογήματα και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου με μοναστηριακή συνταγή. Το συγκεκριμένο βάμμα ενισχύει με φυσικό τρόπο το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύει από ιούς, κρυολογήματα και λοιμώξεις του αναπνευστικού και ξεχωρίζει για την ισχυρή αντιική, αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριδιακή του δράση. Πιο συγκεκριμένα, η εχινάκεια, έχει παρατηρηθεί, πως διαθέτει την ικανότητα να ενεργοποιεί τον οργανισμό για να παράγει περισσότερα λευκά αιμοσφαίρια, τα οποία με τη σειρά τους καταπολεμούν τις λοιμώξεις. Ενδείκνυται ακόμη και για μυκητίαση, ουρολοίμωξη, ωτίτιδα, αλλεργίες, πονόλαιμο, βρογχίτιδα, καθώς και για την ακμή και τη ψωρίαση.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Η Εχινάκεια είναι ένα πασίγνωστο βότανο από την αρχαιότητα ακόμα, το οποίο είναι γνωστό για την δράση του και την συμβολή του στο ανοσοποιητικό σύστημα. Όντας ένα πανίσχυρο και ωφέλιμο βότανο αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή του χειμώνα, καθώς προστατεύει από τα κρυολογήματα, τις λοιμώξεις του αναπνευστικού και γενικώς την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και λεμφικού μας συστήματος. Είναι αποτελεσματική τόσο για τα βακτήρια, όσο και για τους ιούς, καθώς διεγείρει τους αιμοκυτοβλάστες ώστε να παράγουν περισσότερα λευκά λεμφοκύτταρα. Συμπερασματικά, το βότανο αυτό έχει πολύ σημαντικές αντιβιοτικές, αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και διεγερτικές ιδιότητες.

Που Ενδείκνυται

Το συγκεκριμένο βάμμα ενδείκνυται για άτομα που πάσχουν από μυκητίαση, ουρολοίμωξη, ωτίτιδα, αλλεργίες, πονόλαιμο, βροχίτιδα καθώς και για την ακμή και την ψωρίαση.

Χρήση

Η χρήση του αλκοόλ στα βάμματα διασφαλίζει την παρουσία των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών συστατικών του βοτάνου στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, συντελεί στην απορρόφηση του προϊόντος από τον οργανισμό αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση και την αποτελεσματικότητα του. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποφύγετε τη λήψη αλκοόλ διαλύστε το βάμμα σε ζεστό νερό. Στη συνέχεια αφήστε το για λίγα λεπτά, ώστε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ.

 

Συστήνεται οι ενήλικες να λαμβάνουν 10 – 20 σταγόνες σε λίγο νερό, 1-2 φορές την ημέρα για διάστημα 10 ημερών. Κάνουμε  παύση 10 ημέρες και επαναλαμβάνουμε με την ίδια δοσολογία.

Δεν πρέπει να καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και από παιδιά κάτω των 12 ετών.

Συστατικά

Φρέσκια Εχινάκεια Μενοικίου Όρους,  Αλκοόλη 50%

 

100% Φυσικό Προϊόν

Βάμμα Εχινάκεια για την προστασία από κρυολογήματα και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου με μοναστηριακή συνταγή.

Βάμμα με Εχινάκεια 50ml

Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες