Θεραπευτική κρέμα για Αιμορροΐδες 50ml

14.90

Κρέμα με μοναδική φυσική φόρμουλα από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως , η οποία ανακουφίζει από τα συμπτώματα των αιμορροΐδων και την τοπική φαγούρα, καταπραΰνει και μειώνει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης. Μία απόλυτα φυσική λύση, καθώς η κρέμα αποτελείται από 100% φυσικά συστατικά, τα οποία ανακουφίζουν από τα συμπτώματα, ενώ τονώνουν και ενισχύουν τα αιμοφόρα αγγεία. Σε πρώτο επίπεδο η συγκεκριμένη κρέμα δρα ανακουφιστικά, αλλά σταδιακά στοχεύει στο πρόβλημα και το καταπολεμά.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

 

 

Ιδιότητες

Με λάδι ιπποκαστανιάς, το οποίο χρησιμοποιείται από πολύ παλιά για την υγεία των φλεβών, καθώς επιδρά ανακουφιστικά στα αγγεία του κυκλοφορικού συστήματος, προστατεύει και τονώνει τα τριχοειδή αγγεία και ενισχύει τη ροή του αίματος. Με το πολύτιμο shea butter, που λειτουργεί ως μαλακτική θεραπεία για το ξηρό δέρμα και τον κνησμό, αλλά και με Αχιλλέα και Σύμφυτο, δύο βότανα που επιταχύνουν τις διαδικασίες επούλωσης.

Που Ενδείκνυται

Ανακουφίζει από τα συμπτώματα, μειώνει το πρήξιμο των φλεβών, τονώνει και ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία. Η τακτική εφαρμογή της κρέμας μειώνει σημαντικά την εμφάνιση των αιμορροΐδων, καταπραΰνει τον ερεθισμό και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.

Χρήση

Εφαρμόστε σε καθαρή περιοχή 2 με 3 φορές την ημέρα. Μόνο για εξωτερική χρήση. Η κρέμα δεν αντικαθιστά την ιατρική αγωγή.

Συστατικά

Αqua, Stearic Acid, Yarrow Tea Extract, Calendula Officinalis Tea Extract,  Agrionia Eupatoria Tea Extract, Aesculus hippocastanum, Symphytum Officinale oil, Sampucus Nigra oil, Vitellaria Paradoxa butter

 

100% Φυσικό Προϊόν

Θεραπευτική κρέμα για Αιμορροΐδες η οποία καταπραΰνει και μειώνει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.

Θεραπευτική κρέμα για Αιμορροΐδες 50ml

14.90

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες